Arhivă articole

Fotbalistele de la Piroș Security debutează în Liga 1 cu Alexandria, pe 25 august!



După 6 ani de zile, Aradul fotbalistic are din nou echipă de fete pe prima scenă. Ca și UTA și aceasta îmbracă culorile „roș-albe” și mai contează pe două-trei jucătoare din vechea garnitură, respectiv Liheț, Vanu și Chiș.  AC Piroș Security a promovat la finalul stagiunii trecute ca și câștigătoare a seriei a II-a a eșalonului secund, iar primul pas a fost numirea unui nou antrenor principal. Florin Bugar a acceptat să le preia pe „leoaice”, însă nu și-a antrenat efectiv în pâine.

Lotul arădencele nu s-a reunit încă, deși nu mai este nicio lună de zile până la primul meci de campionat. Și, conform tragerii la sorți a programului turului, AC Piroș Security are parte de un debut de foc. Pe 25 august, la Arad sosește Universitatea Alexandria, formație ce a terminat pe locul 6 (din 9 combatante) stagiunea precedentă. După o deplasare sub Turnul Chindiei, arădencele găzduiesc teamul cu care s-a luptat pentru promovare anul trecut, Luceafărul Filiași. Tot acasă, în toamnă, e programat și „duelul” cu campioana României. Universitatea Olimpia Cluj vine pe Mureș pe 24 noiembrie. În vacanța de iarnă se intră o săptămână mai târziu, după vizita din Dealul Florilor.  Dar iată întreg programul turului pentru „leoaice”:

Etapa 1 (25 august): Piroș Security – Alexandria

Etapa a II-a (2-4 septembrie): Târgoviște – Piroș Security

Etapa a III-a (8 septembrie): Piroș Security – Luceafărul Filiași

Etapa a IV-a: (15/29 septembrie): Fair Play – Piroș Security

Etapa a V-a (13 octombrie): Piroș Security – Universitatea Galați

Etapa a VI-a (20 octombrie): Piroș Security – Prundu Bârgăului Heniu

Etapa a VII-a (27 octombrie): Fortuna Becicherecu Mic – Piroș Security

Etapa a VIII-a (2 noiembrie): Piroș Security – Selena Constanța

Etapa a IX-a (17 noiembrie): Vasaș Femina Odorhei – Piroș Security

Etapa X-a (24 noiembrie): Piroș Security – Universitatea Olimpia Cluj

Etapa a XI-a (30 noiembrie): Independența Baia Mare – Piroș Security

Altfel, până la această oră, nu a fost oficializat niciun transfer. Conducătorii clubului negociază cu mai multe fotbaliste, între care trei-patru străine. De la concitadina Ineu ar putea sosi puternicul atacant, Florentina Ancăș, care – de altfel – nici nu a mai evoluat în retur pentru zărăndance. Cel mai probabil, Piroș Security își va disputa partidele de acasă pe terenul sintetic „Șega”, urmând ca în momentul în care „Francisc Neuman” va fi inaugurat să se mute în Calea Aurel Vlaicu.

2
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.