UTA Arad

Se respiră încredere în rândul fanilor utiști, FRF și Digi – taxate pentru programările făcute





Peste 2000 de spectatori arădeni au ținut să asiste la primul meci stagional al „Bătrânei Doamne”, ce a coincis cu o victorie clară, convingătoare, cu o fostă prim divizionară. Deși a avut ocaziile ei, Dunărea Călărași nu a ținut ritmul „roș-albilor”, care au atacat 75-80% din timpul de joc, iar scorul (3-0) reflectă în mare măsură acest lucru.

Pe lângă cele trei puncte și prestația destul de bună a „roș-albilor”, importantă a fost și atmosfera din tribune. S-a respirat destulă încredere și entuziasm din partea unor suporteri cam dezamăgiți după precedentele două sezoane, iar acest lucru s-a transmis și jucătorilor în teren. Galeria a fost și de această dată cea care a dat tonul, care a cântat și și-a încurajat favoriții mereu, iar spre final a cântat tot stadionul, ca în vremurile bune la Arad. Pentru fotbaliști, în special pentru cei nou veniți, această atitudine a publicului cade perfect pe dorința lor de afirmare și rezultate.

Peluza a avut, însă, și o răfuială personală cu Federația Română de Fotbal și postul TV Digi, pentru programările neinspirate făcute pentru derby-urile Ligii a 2-a. De exemplu, Petrolul – UTA, din cadrul rundei a doua, e programată luni seara, într-o zi de lucru, iar fanii au taxat prin cuvinte mai puțin ortodoxe „păpușarii” pe bani de semințe de la nivelu anticamerei Ligii 1. Poli și Rapid și-au primit și ele porția de …, dar acesta era un lucru ușor de prevăzut la ce rivalitate există între tifoserii.

De menționat ar mai fi și că deveanul Voicu Rișculiția (88 de ani), utist convins de mai bine de 60 de ani și-a cules aplauzele întregului stadion „Motorul” când prezența a fost anunțată la stație. Și Bogdan Apostu și-a ținut promisiunea și s-a bucurat de la tribuna oficială pentru primul succes al lui Balint din calitate de antrenor al UTA-ei.

13 comentarii

      1. Ai dreptate! Si rusine Digi ,promoveaza mediatic doar Rapidul,de parca nu exista alte echipe in Liga 2,ce mananca,ce bea Pancu……si ieri in direct comentatorul de la Resita cu U tot zicea „maine de la 18 Rapid cu Farul” ,de noi nu a spus….Rusine

        0
        0
  1. DIGI Sport ii promoveaza nerusinat pe cei de la rapid dar degeaba s-a vazut ce echipa are pt. promovare, Farul la cate ocazii au avut trebuia cel putin 2-0 sa castige asa ca, rapidul sa nu se mai bata cu pumnul in piept ca nu are echipa ,au o echipa de cotonogari !!! Se vede cu ochiul liber ca rapidul este ultra mediatizata de digi sport ceea ce nu este corect !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Lasă așa, să fie ei mediatizați, să pună presiune suplimentară pe ei, iar noi să trecem pe sub radar. 🙂

      0
      0
    1. Pentru ca ANTI inseamna ceva pa cand ANTE, e cu totul altceva!
      Si pentru ca ai nevoie de multa scoala sa stii asta, doua clase, de atat ai nevoie!

      0
      0
      1. El se referea la cuvantul anticamera pe care noi l-am preluat din italiana si s-a impamantenit asa. Logic in limba romana ar fi antecamera tocmai pentru ca in limba romana anti ii ceva si ante ii cu totul altceva :))

        0
        0
        1. Asa imi trebuie daca ma bag intre cei cu scoala MULTA. Ei nici nu au intales despre care cuvint e vorba si nici nu stiu ca exista dictionar.

          0
          0
  2. Nu stim momentan….Sa nu ne hazardam….Ar fi de bine sau de rau,ca UTA joaca ultimul meci al etapei?Sa ne mai gandim putin,poate este de bine….Nu este tocmai aproape,iar cei din galerie ar fi avut nevoie de doua zile libere de la servici ca sa mearga….Dar ar fi mers?Cati pot?
    Iau partea plina a paharului,ca exista mai mult timp de recuperare si pregatire….Eu asa vad situatia reala,faptica…

    0
    0
  3. Digi un post bogat,plin de incompetenți din presa sportivă devenită tabloid de can- cam. . De trei zile ne anunță meciul Petrolului.! Găzarii le plăteau reclama ediția trecută . Apoi vine rapidistul Filotti ,cine a pomenit gazetar ,,,angajat” într-o tabără ,și o da pe Rapid . Nu-i,i ajunge și chiama antrenorul Pancu ,pe post national să facă apologia Rapidului cu ,,perdeaua” că ceva cluburi de tradiție sunt nedreptățite.! Boala lor nr. 1 e Halep !! Vorbesc de fotbal și cu ochii la tenis. Așa că în plină discuție sare moderatorul ,,,E 2-0 pt. Halep ” !!! Așa cred ei că sunt scoși cu tenisul !La Moraru, una două o da pe FCSB !! A răspuns odată că are anvergură internațională. Pai de unde o are ?? De la cluburile din provincie care furnizează jucătorii !!! Am fost in vacanta in Spania și luăm zilnic MARCA . Costa 4,5 lei adică un euro la noi Gazeta costa jumătate ,dar citești în 5 minute tot de FCSB ! Deci și mai proasta și mai scumpă , ca și alimentele !! La ei B-,îl e tratat că cei de A și joacă la aceleași ore . Nu exista discriminare în tratarea cluburilor !!!

    0
    0
  4. Digi un post bogat,plin de incompetenți din presa sportivă devenită tabloid de can- cam. . De trei zile ne anunță meciul Petrolului.! Găzarii le plăteau reclama ediția trecută . Apoi vine rapidistul Filotti ,cine a pomenit gazetar ,,,angajat” într-o tabără ,și o da pe Rapid . Nu-i,i ajunge și chiama antrenorul Pancu ,pe post national să facă apologia Rapidului cu ,,perdeaua” că ceva cluburi de tradiție sunt nedreptățite.! Boala lor nr. 1 e Halep !! Vorbesc de fotbal și cu ochii la tenis. Așa că în plină discuție sare moderatorul ,,,E 2-0 pt. Halep ” !!! Așa cred ei că sunt scoși cu tenisul !La Moraru, una două o da pe FCSB !! A răspuns odată că are anvergură internațională. Pai de unde o are ?? De la cluburile din provincie care furnizează jucătorii !!! Am fost in vacanta in Spania și luăm zilnic MARCA . Costa 4,5 lei adică un euro la noi Gazeta costa jumătate ,dar citești în 5 minute tot de FCSB ! Deci și mai proasta și mai scumpă , ca și alimentele !! La ei B-,îl e tratat că cei de A și joacă la aceleași ore . Nu exista discriminare în tratarea cluburilor !!!

    0
    0
  5. nu e normal pt 25 de mii de euro digi sa puna data si ora meciurilor uta ar trebui sa rezilieze urgent contractul cu digi ar trebui calculat cat are digi cota de piata in mod sigur digi castiga cateva milioane de euro din liga 2 si da 500 de mii de euro pe sezon…nu e normal!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button