UTA Arad

Ioniță a fost una dintre opțiunile lui Balint pentru atac: „Oferta UTA-ei a venit prea repede, arădenii favoriți la promovare”





Înainte Khalaila, UTA a încercat să-și completeze linia de atac cu un fotbalist autohton. Invitat în această dimineață în emisiunea GSP Live,  Alexandru Ioniță a recunoscut că fostul său antrenor de la Sportul Snagov, Laszlo Balint, l-a dorit în această vară la noua sa echipă. 

Atacantul bucureștean spune, oarecum cu regret, că a refuzat mutarea la formația pe care o vede câștigând ediția 2019-2020 a ligii secunde. Am primit o ofertă clară de la UTA, dar mi-au spus că trebuie să dau un răspuns cât mai repede. Din păcate, oferta a fost făcută prea devreme, deoarece la momentul respectiv aveam discuții clare să joc în Liga 1 sau în străinătate, așadar nu am putut să le dau răspunsul în timp util. De asemenea, a existat și problema distanței, Aradul fiind foarte departe de casă. Soția mea e din Oradea, s-a pus problema să ne mutăm acolo, dar, datorită afacerii pe care o avem, a trebuit să rămânem la București” a declarat Ioniță, transferat de Rapid, în 2010, la FC Koln pentru 1,5 milioane de euro. 

Oricum, fostul internațional de tineret consideră trupa „roș-albă” drept candidată certă la promovare, împreună cu echipa sa de suflet, Rapid. „Sunt convins că UTA va fi ori campioană, ori locul 2, pentru că știu cum lucrează Gyuszi Balint și știu că își dorește să câștige, să facă performanță”, mai consideră Ioniță. 

Atacantul de 29 de ani a înscris 10 goluri în sezonul trecut de ligă secundă, în tricoul celor de la Sportul Snagov. 

Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto









12 comentarii

  1. Mai lasa-l pe Ionita asta ca acum nu are oferte din Liga1 sau strainatate si isi face reclame pe toate siturile, daca era bun il lua vreo echipa obosita din liga1. Declara peste tot ca nu vrea la liga2.

    0
    0
  2. Poate un Ioniță resuscitat de Balint ,sa fi fost de folos . In rest a trecut și el prin ce a trecut și Copil . Adică promisiune cu acoperire locala și pe urmă nici atît ! Singurul care s-a ,,,sculat ” de jos cu forța unui international a fost Tucudean. !!

    0
    0
    1. Cu stima si respect @Ionescu Gavrila,Mitrut Copil a fost doar prost sfatuit….si tineretea sa a dat gir profitorilor…nu era copt suficient….Pacat….
      Ei iata ca UTA mea nu sta sa se milogeasca de un Ionita…S-a schimbat roata in foarte scurt timp in bine…Pa,pusi si la gara! ,se antreneaza acum pe maidane de liga a 4-tra si declara ca regreta ca nu a acceptat oferta…Asta este….

      0
      0
  3. Nu stiu daca e imbucurator ca suntem considerati favoriti la promovare…asa au fost petrolul si u cluj sezonul trecut, si echipele se mobilizau contra lor si au pierdut multe puncte cu echipele asa zis mici..sper ca baietii vazand atatea declaratii magulitoare sa nu se culce pe o ureche. si să abordeze cu nasul pe sus unele intalniri! Este foarte important să castigam la Ploiești, apoi sunt convins că motoru va fi plin cu miercurea ciuc. acum e momentul sa readucem publicul la stadion, si dacă edilii vor vedea ca lumea merge la stadion, vor urgenta si lucrarile la Francisc Neuman! Avem jucatori buni, avem antrenori dedicati 100% . dar avem o conducere slabă pt un obiectiv de promovare!

    0
    0
    1. nu conteaza cum se mobilizeaza. celelalte echipr daca tu esti organizat si motivat financiar cum trebuie!dovada?clinceni si chindia doua echioe peste care uta poate lejer fi!secretul este simplu sa iti vezi de treaba ta sa iti faci tu treaba cum trebuue sa platesti salarile la timp in romania e un avantaj enorm!

      0
      0
  4. Ionita I sa-si vada de treaba lui pentru ca dupa cum se vede ” curg ” ofertele din strainatate si din liga I pentru el asa ca are de unde alege. Sa nu poarte el de grija UT-ei si sa-si faca reclama pe spatele UTA. A fost ofertat , a refuzat pentru ca nu vrea liga a II a , avea pretentii mult mai mari decat este putinta lui. Daca nici cei de la Rapid( echipa lui de suflet ) nu-l mai vor asta spune multe !!! Hai UTA !!! Victorie la Petrolul si etapa a III a Motorul va fi neincapator.

    0
    0
  5. D-le Bibart, D-le Balcea, aradenii au o oferta pt voi. Care dintre voi doi reuseste sa finalizeze stadionul UTA, pana la sfarsitul anului, integral, primeste la anul voturile aradenilor si poate deveni, primar al Aradului. Repet, conditia suprema este: Finalizarea pana la sfarsitul anului a stadionului. Daca nu, 100% luati-va adio de la Primarie si voturile noastre. Vrem oameni potenti, fara scuze(nu impotenti). 3, 2, 1 Start!

    0
    0
  6. Se ocupa cineva de urgentarea lucrarilor la noul stadion ??? Pentru ca pana acum problema numarul unu invocata de autoritatile locale in calea promovarii era lipsa unui stadion propriu !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button