UTA Arad

Balint, solidar cu suporterii UTA-ei privind programările dictate de le televiziuni: „Ar fi venit destul de mulți cu noi, la Ploiești…”





Programarea meciului cu Petrolul, pentru ziua de luni, cu începere de la ora 18, nu este deloc convenabilă pentru suporterii arădeni care ar fi vrut să se deplaseze la Ploiești.

Laszlo Balint este solidar cu suporterii și le înțelege mâhnirea provocată de pretențiile televiziunilor. „Nici pentru noi, ca antrenori, nu este OK să aflăm înainte cu 7-10 zile programările meciurilor. Ne încurcă la ciclurile săptămânale, dar probabil cel mai neplăcut este pentru spectatori și telespectatori. Ne gândim în primul rând la suporterii noștri, luni seara este destul de dificil să vină oameni să ne susțină tocmai la Ploiești. Știm că ar fi vrut destul de mulți suporteri să vină în această deplasare, dar este neplăcută această programare dictată de televiziuni”, spune antrenorul UTA-ei.

Un alt aspect deranjant este suma infimă cu care sunt recompensate echipele din eșalonul secund din drepturi TV, în comparație cu cele din Liga 1. „Este puțin frustrant pentru noi, cei implicați la nivelul doi al fotbalului, pentru că există așa o discrepanță în privința drepturilor de televizare între cele două eșaloane. Nu este doar părerea mea, sunt foarte multe meciuri de la liga a doua care suscită mai mult interes decât unele din primul eșalon. Fără să supăr pe nimeni, echipele promovate și-au câștigat pe teren dreptul de a juca în prima ligă, bravo lor, dar sunt și lucruri dezechilibrate, cum sunt televizările și drepturile de televizare. Au fost meciuri cu tribunele pline, la Reșița și Constanța, la Arad și Pitești, unde mii de suporteri și-au încurajat favoriții” a adăugat „Gyuszi” Balint.

Drepturile pentru Liga 1 s-au vândut în această vară cu 28 de milioane de euro, ultimul loc din primul eșalon încasând peste un milion. De cealaltă parte, drepturile pentru Liga II s-au comercializat pentru doar 500.000 de euro, fiecare formație încasând 25.000 pe întreg sezonul sezon.

În altă ordine de idei, având în vedere interesul crescut pentru abonamente pentru sezonul 2019-2020, clubul UTA anunță că procedura de vânzare continuă până în ziua meciului cu Csikszereda Miercurea Ciuc, din etapa a III-a.

Rezervările pot fi făcute la numărul de WhatsApp 0744.767.291, iar achitarea și ridicarea abonamentelor se desfășoară în ziua meciului (sâmbătă, 17 august, ora 11), la casa de bilete de la stadionul ”Motorul”.









7 comentarii

  1. Cu televizările e scandal mare peste tot . Televiziunile au afacerea lor și nu-i mai. interesează de echipe Mai nou baga reclamă la pariuri direct pe meci.. În Spania e discuție mare pe jocurile de vineri și luni. Macar la alții se dau bani grei. La ei ora 14 de meci merge prin Asia ,dar e supraplatit . În Spania la 40 de grade afara ,la gazon e 60 !! Cu miercurea de Cupe Europene ne dăm seama de mobilitatea pregătirii. săptămânale. Vacanta fotbalistului profesionist seamănă din ce in ce mai mult cu cea a oricărui funcționar . Apoi au turnee de prezentare tot cu bani mulți Japonia ,SUA etc !! 10 euro e numai să le vezi stadionul !!!

    0
    0
  2. Arunci un pumn de mărunți, pentru că asta reprezintă suma aia de 25k euro, in condițiile in care cluburile de liga a doua au cheltuieli aproape ca cele de primă ligă, și iți permiți să programezi când vrei tu….după care ii auzi la tv, de multe ori, plângându-se că nu sunt mulți spectatori in tribune. Da, probabil că nu vor să suprapună cu unele meciuri din liga mămăligă, vor să acopere tot, dar nu-i corect…ai mai multe canale, dă, fratele meu, un meci pe digi1, un meci pe digi 2. Bun , aici este și vina Federației, probabil Burleanu a negociat la sânge cu televiziunile….o vită cobe in sânge.
    Când vine stimabilul la Arad merită tras puțin de urechi pentru mizerabilă sumă primită de cluburi.

    0
    0
  3. Un motiv in plus pentru ca in campionatul viitor UTA sa evolueze in prima liga! HAIDE UTA!

    0
    0
  4. Domnule,Ionescu Gavrila,acum 6 ani am platit 22euro sa vizitez Camp Nou in Barcelona.Cand stadionul din Arad va fi gata,poate ca si UTA ar trebiu sa faca la fel,un 10lei pentru cine vrea sa viziteze stadionul.

    0
    0
  5. Nu sunt foarte clar si convins daca s-ar fi facut deplasare galerie la Petrolul,dar as crede ca daca suntem pe sine,va fi posibil…Oamenii aceia lucreaza,copiii nu pot fara ei….
    Liga 1 este de rahat…ce echipe sa vad?Voluntari,Sepsi,Sibiu,Clinceni ,Minamo,Oierita Behacali,Craiovita rudimentara?Sau ce?A promovat Chindia….conteaza ca este ciuca batailor?Seria jocurilor interesante sunt in Liga a 2-a…..
    Pe alta cale,nici nu imi fac probleme…De la Petrolul venim acasa cu punct(e)!GARANTAT!

    0
    0
  6. Pai ce ti-am spus eu GIRO !!! CHINDIA TGV. nu are echipa de liga1a, este ciuca batailor si nu cred ca, va mai lua vre-un punct deaici incolo !!! UTA. noastra sa fie bine si sa vina de la Ploiesti cu cel putin un egal dar tare imi este frica de arbitraj , UTA. a avut mereu probleme cu arbitrii !!! Vom vedea, HAI BAIETII, UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button