Baschet

Fodor reprezintă FCC Baschet Arad sub „tricolor”: Extrema „galben-albastrelor” – pe parchet contra Germaniei





Prestaţiile bune şi constante din sezonul trecut al Ligii Naţionale în maioul „galben-albastru” au adus o convocare la echipa naţională a României pentru Marta Fodor.

Baschetbalista care a semnat în această vară un nou contract cuFCC Baschet Arad pentru următorii doi ani de zile s-a alăturat astăzi lotului condus de noul selecţioner, turcul Ayhan Avci. Naţionala de baschet feminin a Romaniei a început un scurt stagiu de pregătire la Arena de Baschet din Capitală, urmând a disputa în week-end şi două jocuri de pregătire împotriva naţionalei Germaniei, la Berlin.

Pe lângă jucătoarea echipei arădene, alte 13 sportive se află în lotul pentru aceste două amicale: Gabriela Mărginean, Elisabeth Pavel, Adina Stoiedin, Gabriela Irimia, Romina Filip, Teodora Neagu, Tunde Kilin, Alina Podar, Nora Demeter, Ecaterina Armanu, Carla Popescu, Alexandra Chitanu şi Mihaela Chelariu.

România va debuta pe 14 noiembrie în campania de calificare la EuroBasket 2021. „Tricolorele” fac parte din Grupa D alături de reprezentantele ţărilor Danemarca, Cehia, respectiv Italia.

baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button