UTA Arad

Balint ar dori să ajungă la nivelul lui Petrescu, dar nu merge pe principiul copy-paste” și nu e fanul CFR-ului în campionat: „Ne-ar egala la titluri”





CFR Cluj a realizat performanța anului până acum în fotbalul românesc de club, eliminând Celtic Glasgow în turul trei al preliminariilor UEFA Champions League. Laszlo Balint e legat atât de „feroviarii” din Dealul Gruia, pentru care a evoluat în sezonul 2005-2006, dar și de Dan Petrescu, sub comanda căruia a jucat în tricoul Unirii Urziceni. „M-aș bucura peste 7-8 ani să fiu la nivelul lui Dan Petrescu, m-am inspirat de la el, dar, în opinia mea, în fotbal nu mergi pe principiul copy-paste. Sunt mici similitudini între noi și CFR, dar Dan Petrescu are filozofia lui, eu o am pe a mea. Eu am lucrat și cu Răzvan Lucescu, Dorinel Munteanu, Marius Lăcătuș, nume mari în fotbalul românesc și de la fiecare am avut de învățat. Criteriile de selecție diferă la fiecare și trebuie să ne adaptăm la realitatea eșalonului unde suntem. Petrescu face selecția la Champions League și evoluează cu succes în două-trei competiții majore”, a precizat tehnicianul arădenilor.

Gyuszi Balint îi urează succes fostului său tehnician în competițiile europene, dar în campionatul intern e o altă poveste. „Acum că sunt în grupe, trebuie să muncească, să obțină cât mai mult în parcursul european. În Liga I se luptă la campionat, le doresc succes, dar mă gândesc că, dacă CFR-ul ia titlul, ne egalează pe noi și nu știu dacă mai sunt un suporter atât de înfocat al lor în competiția internă”, a adăugat „principalul” arădenilor.

Balint a făcut parte din echipa CFR-ului care a ajuns în finala cupei UEFA Intertoto în 2005, când feroviarii eliminau echipe precum Saint-Etienne sau Athletic Bilbao. În 2009, câștiga o medalie de campion cu Unirea Urziceni, chiar sub comanda lui Dan Petrescu.

5 comentarii

  1. Ce-mi place de Gyuszi Balint ! 🙂 Are si un finut simt al umorului, pe linga calitatile de antrenor serios. Mult succes si viata lunga la UTA !

    0
    0
  2. Un antrenor serios care cred ca va avea rezultate si viața lunga la arad! Sper sa te stabilesti aici cu familia, si sa devii Fergusonul. Aradului!

    0
    0
  3. Mesaj pentru conducerea clubului UTA Arad. Sper ca d-lul Balint, are minim contract pe 5 ani, daca nu pe viata. Vi se pare ca se aseamana cu jongleri gen Nea Popica, Chirila, Trica, et comp? Nu. Inca de cand era jucatorul de fotbal al UTA-ei, a aratat o inteligenta nativa ce rar o vezi la un fotbalist. Asa ca, draga conducere, gen Gradinaru si Dragan, sper sa nu ne suparati antrenorul si sa ii puneti la dispozitie, tot ce are nevoie, altfel…e bai.

    0
    0
  4. Nu stiu sigur daca este posibil,dar daca evoluam bine,dupa cum se pare,trebuie adaogate clauze reciproce….Deja de pe acum…Ca sa nu ne trezim brusc ca ne pot pleca „piese”Sa nu ma trezesc cu un oier,ca la prima strigare sa ne trezim ca banii ciobanului conteaza mai mult….Succes!

    0
    0
  5. Balint ii prea bun ca sa fie adevarat!!! Iar declaratia cu „nu is suporterul Cfr Cluj in competitia interna ca vor ajunge la 6 titluri si NE egaleaza pe NOI” …….efectiv fara cuvinte !!! Sper sa ne duca in liga I si acolo cu o alta organizare , si poate odata si odata 🙁 , cu stadion nou si cu un alt imbold in spate sa ne stabilizam acolo in liga I pentru multi ani de acum inainte cu el antrenor.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button