Gloria Lunca Teuz Cermei

Bulza, după Ghiroda – Cermei 3-1: „Băieții au vrut, am avut și momente bune de joc, dar nu le-au valorificat și pe tabelă”

Fără Roland Nagy pe margine, rămas la Arad pentru a intra pe teren pentru UTA Old Boys în confruntarea cu echipa Federației Române de Fotbal, Gloria Lunca Teuz Cermei nu a putut gestiona avantajul pe care l-a luat pe tabelă încă din debutul partidei de la Ghiroda și Giarmata Vii.

Călin Gruiescu a marcat încă din minutul 4, după o eroare a portarului Șipoș, dar timișenii au găsit resursele necesare să-și adjudece toate punctele în debutul stagiunii de Liga 3-a. Silaghi a egalat până la pauză, iar Bate și Mancaș au completat revenirea. „Cele două echipe bune și-au împărțit momentele bune de joc, doar că ei au profitat de ele și au marcat, iar noi ne-am jucat cu puținele ocazii clare. La 0-1 am mai avut șansa să facem 2-0, nu am reușit și am plătit mai târziu. Am fost și ciupiți ușor de către arbitri, spre exemplu la golul de 1-1, nu trebuia să se dicteze corner pentru gazde, ci aut de poartă. La 2-1 pentru ei, a fost și un 11 metri destul de clar la Călin, dar nu s-a dat nimic. În fine, băieții au vrut, nu-i putem condamna, dar atât s-a putut astăzi, în fața unei echipe ce joacă la fel, cu mingi lungi pe Baranyi, un fotbalist puternic care se află la originea tuturor fazelor de atac ale Ghirodei”, a punctat Petre Bulza.

Pe de altă parte, președintele „sămădăailor” nu e îngrijorat pentru viitor. „S-a pierdut un singur joc, în deplasare, nu văd de ce nu ne putem reveni rapid cu o serie de rezultate bune. Echipa aceasta este în formare, are nevoie de încredere, dar ceea ce este mai important este materialul bun de lucru”,  a adăugat Bulza.

În runda viitoare, Cermeiul o găzduiește pe Dăești, formație din județul Vâlcea, dar până atunci mai are treabă și la Chișineu Criș, în Cupa României.

Comentarii Facebook

1
0

Un comentariu

  1. Bulza ati avut noroc! Nu mai vorbi prostii! Au avut Ghiroda inca 4-5 ocazii! V au calarit tot meciul ! Ati dat gol intamplator pe greseala portarului Gakos nu Sipos! Iar de ciupit a fost invers, Ghiroda a avut penalty clar in prima repriza ! Ai avut arbitraj excelent de deplasare!

    2

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close