Arhivă articole

Liga a VI-a Arad a început cu…etapa a doua: Pecica II a debutat cu o victorie, Crișul II nu a avut milă de Hășmaș

Din motive organizatorice, ultimul eșalon județean fotbalistic nu a mai debutat weekendul trecut, ci doar pe 24-25 august. Astfel, s-a început cu runda a doua, prima fiind reprogramată pe 30 noiembrie.

Seria A

Atletico Arad – Mureșana Mândruloc, meci amânat

Real Horia – Speranța Turnu 1-1

Voința Mailat – CS Dorobanți 5-3

Victoria Zăbrani II – Păulișana Păuliș II 4-2

Sporting Șagu – Banatul Arad, meci amânat

Progresul Pecica II – Sport Klub Mailat 2-1

Viitorul Tisa Nouă – Voința Zărand 0-4

Cermei II a stat.

Următoarea etapă (1 septembrie): Mândruloc – Tisa Nouă, Dorobanți – Atletico, SK Mailat – V. Mailat, Păuliș – Pecica, Banatul – Zăbrani, Cermei – Șagu, Zărand – Turnu.Horia va sta.

Seria B

Viitorul Caporal Alexa – Vulturul Chereluș 4-1

Viitorul Sintea Mică – Speranța Chier 0-1

AS Vârfurile – Național Sintea Mare 9-1

Crișul Chișineu-Criș II – Codru Hășmaș 15-0

Victoria Berechiu – Progresul Dieci 1-6

Șoimii Archiș – Viitorul Șomoșcheș 5-2

Apateu și Cintei au stat.

Următoarea etapă (31 august – 1 septembrie): Dieci – Archiș, Hășmaș – Berechiu, Sintea Mare – Chișineu-Criș, Chier – Vârfurile, Chereluș – Sintea Mică, Apateu – Cintei. Caporal Alexa și Șomoșcheș vor sta.

0
0

9 comentarii la articolul: “Liga a VI-a Arad a început cu…etapa a doua: Pecica II a debutat cu o victorie, Crișul II nu a avut milă de Hășmaș

 1. Criș II, Cermei Il, Paulis II, Pecica II, Zabrani II, Lipova II. Și totuși, care e satisfacția ca să vii din divizia C sau D și să le dai goluri la țărani? În condițiile în care jumate din echipă e alcătuită din jucători de la prima echipă? Numa întreb (chiar retoric).

  10

  2
  1. Prietene, CRISUL 2 (Nadab) suntem doar jucători din Nadab, nu avem nici un jucator de la prima echipă…pentru cultură ta generală. Zi faină!

   2

   2
   1. Sunteți excepția de la regula, deși și voi ati folosit în trecut câțiva jucători de la prima echipă. Zi buna!

    3

    0
    1. Într-adevăr am folosit sezonul trecut un singur jucător, 5 sau 6 etape, el fiind portarul de rezervă al primei echipe.

     1

     0
   2. Anul trecut vezan si bulza jr jucau de la cermei plus radu anca antrenorul . Plus dl bulza senior este la fiecare meci la liga a 6 . Cu nădab ca nu au legătură cu criș da perfect adevarat . De pauliș 2 ca sunt din sambateni nu stiu pt ca acum sa format

    3

    0
 2. Nenea Borat nu prea esti cunoscator de fotbal///////Cris 2 = Nadab…..Cermei 2 =Sanpaul……Zabrani 2 = Neudorf…….Paulis 2 = Sambateni…….etc. Informeazate pe viitor

  0

  6
  1. Ai dreptate cu locațiile, dar fiecare echipă tot folosesc câtva jucători din Liga 3 , jucători care de multe ori fac diferența…..

   5

   0
  2. Boss, eu zic sa te uiți peste foile de joc de la meciurile echipelor respective. Eu sunt destul de informat, stai liniștit.

   3

   0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.