UTA Arad

Moise a debutat în „alb-roșu” contra „șoimilor”: „Am fost sfătuit să nu aleg varianta UTA, dar mă bucur că sunt aici” + FOTO





Doar excursionist la Timișoara la 24 de ore de la oficializarea relației cu UTA, Romario Moise a debutat astăzi în tricoul „roș-alb”, cu ocazia partidei de Cupă, de la Pîncota, cu Lipova. Utilizat mijlocaș central lângă puștiul Vulturar, fotbalistul împrumutat de la Astra Giurgiu până în vara anului viitor la formația arădeană nu a ieșit în evidență, acuzând, la rându-i, starea proastă a gazonului.

Dar, ca și Laszlo Balint, Moise a subliniat importanța calificării. „A fost un meci dificil, întotdeauna o partidă de Cupă cu o echipă din ligile inferioare este mai grea. Se mobilizează foarte bine, își doresc mult mai mult și, după cum se vede, am câștigat la limită. Dar, mă bucur că am învins până la urmă, pe un teren nu foarte bun. Și sinteticul este un teren mai dificil, cu care nu sunt obișnuit, dar trebuie să mă adaptez”, spune fotbalistul de 24 de ani.

Crescut chiar de Astra, tânărul mijlocaș a evoluat doar în primul eșalon după ce a făcut pasul de juniorii „alb-negrilor”. „Pentru mulți jucători, Liga a II-a este un pas înapoi. Am și primit multe sfaturi să nu aleg această variantă, dar, după cum se vede, am ales cu sufletul. Mi-am dorit să vin aici și sper să facem treabă bună. Am fost primit foarte bine, am găsit aici un grup unit, cu un antrenor foarte bun. Cu toții sunt băieți de caracter și cu siguranță o să ne înțelegem foarte bine. Concluzionând, mă bucur că sunt aici, sper să ajut echipa și să ne îndeplinim toate obiectivele”, a încheiat Romario Moise.

Rămâne de văzut dacă noul număr 27 utist va fi utilizat și sâmbătă, în campionat, cu ocazia partidei de pe „Motorul”, cu FC Snagov. Lorenzi, Hrezdac și Isac sunt principalii concurenți pe post cu Moise și asta în condițiile în care Coulibaly și Pușcaș sunt în infirmerie. „Și Romario a făcut un joc bun, chiar a avut două situații foarte bune de a marca. Este clar că trebuie să se integreze ușor-ușor în colectiv”, a spus Laszlo Balint despre elevul său la finalul disputei cu Lipova.

Galerie FOTO Șoimii Lipova – UTA 0-1

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button