Arhivă articole

Bustea ajunge la cota trei goluri stagionale: „Suntem jucători de atac de aproximativ aceeași valoare, Mister decide cine intră pe teren”Sorin Bustea a înscris contra Sportului Snagov cel de-al treilea gol al său în tricoul UTA-ei. Mijlocașul bucureștean a fost decisiv și în duelul din Cupă, cu Șoimii Lipova, de la mijlocul săptămânii. „Mă bucur foarte mult că am reușit să marchez două goluri importante în această săptămână. Sunt mulțumit de acest aspect, dar nu prea are importanță cine înscrie, atâta timp cât echipa câștigă. Astăzi a fost bine, puteam să câștigăm și mai clar, dar am intrat puțin relaxați în repriza a doua. Până la urmă, importante sunt punctele”, spune fotbalistul lui Balint.

Fost jucător al Sportului Snagov, Bustea regretă oarecum situația în care au ajuns ilfovenii. „Sunt profesionist, oriunde joc îmi fac treaba bine. Oarecum, îmi pare rău de Snagov, pentru că am petrecut momente bune și acolo, dar acum sunt la UTA și doar UTA contează”, mai susține optarul „Bătrânei Doamne”.

UTA are o concurență sănătoasă în atac, cu mulți jucători de valoare apropiată. „Într-adevăr, suntem mulți jucători de aproximativ același nivel, poate să joace oricare. Știam asta când am venit și nu e nicio problemă dacă uneori mai rămân și pe bancă. Toți ne pregătim la fel de bine și Mister decide cine intră. Râmâne de văzut dacă va apela la mine și etapa viitoare, căci am o ușoară întindere la inghinali. Sper să revin săptămâna viitoare la antrenamente și să fiu apt pentru jocul cu U. Cluj”, a adăugat Bustea.

În următoarea etapă, arădenii se deplasează la Târgu Mureș pentru meciul cu Universitatea Cluj, trupă care trece printr-o perioadă slabă, cu doar o victorie în primele cinci partide. „Avem un meci greu vineri, la U Cluj, însă trebuie să mergem acolo după cele trei puncte. Întâlnim o echipă cu tradiție, o echipă importantă în fotbalul românesc, trebuie să tratăm meciul foarte serios și să facem o figură frumoasă”, a încheiat „Crini”.

Sorin Cristian Bustea e unul dintre cei trei utiști ajunși la cota trei reușite stagionale, alături de Diego Lorenzi și Valentin Buhăcianu. Golgheterul arădenilor e Cipri Rus, cu patru reușite.

FOTO: Viorel Musca

3
0

Un comentariu la articolul: “Bustea ajunge la cota trei goluri stagionale: „Suntem jucători de atac de aproximativ aceeași valoare, Mister decide cine intră pe teren”


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.