Fotbal feminin

Cu achiziții de ultim moment, AC Piroș Security debutează, la Târgoviște, în elita fotbalului feminin





După ce și-a amânat partida de pe teren propriu, fiindcă arena „Șega” nu a putut fi omologată la timp, AC Piroș Security debutează în prima ligă de fotbal feminin pe terenul din Târgoviște. O face împotriva echipei ce a terminat pe ultimul loc (fără să retrogradeze) în stagiunea precedentă, deci, teoretic, ar fi o pâine bună de mâncat, mâine, în orașul de sub Turnul Chindiei.

Problema este că și „leoaicele” ajung la acest meci având în spate doar trei săptămâni de pregătire, între care una fără antrenorul Florin Bugar la timonă. Timișoreanul e și selecționerul fetelor la Under 19 și a avut treabă sub „tricolor” cu ocazia dublei amicale cu Ucraina, el fiind plecat la București.

Delegația arădeană a plecat astăzi din Arad într-o formula restrânsă și asta pentru că Liheț, Marcea sau Vanu au probleme personale, iar Priscilla Hagan, căpitanul naţionalei Ghanei, a refuzat să mai semneze cu formația arădeană. Alte două „straniere” nu au primit încă viza să vină în țară, așa că Bugar trebuie să se mulțumească, deocamdată, doar cu trei achiziții. Două dintre acestea vin de la Becicherecu Mic și au fost legitimate pe ultima sută de metri. Vorbim despre fundașul lateral, Lidia Șuveț și cel central, Loredana Bondre. Cea de-a treia este Florentina Ancăș, adusă în această vară de la CS Ineu.

Până la urmă, Sârbovan, Dobrea și Nagy și-au prelungit contractele cu AC Piroș Security, care, în schimb, a pierdut-o defintiv pe una dintre titularele echipei, Silvia Usain.

În runda viitoare, pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic, arădencele vor da piept cu o altă nou-promovată, Luceafărul Filiași.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button