Cubleșan: „UTA a fost peste noi la toate capitolele, sper ca arădenii să promoveze, locul lor este în prima ligă”


„Secundul” Daniel Dumitrache sau orice alt membru al staff-ului celor de la Sportul Snagov au refuzat să dea declarații după eșecul cu 4-0 de la Arad, contra celor de la UTA. În schimb, a vorbit mijlocașul Paul Cubleșan, fost component al „Bătrânei Doamne” în turul stagiunii precedente și fotbalist al ilfovenilor de la începutul lui 2019. În „alb-roșu”, fotbalistul de 21 de ani marca patru goluri în 18 partide jucate.

– Paul, cum a fost pe scurt această partidă pentru echipa voastră?

– Una dificilă, împotriva unei echipe UTA care a fost peste noi la toate capitolele. Chiar le urez baftă arădenilor în acest sezon, sper să promoveze, deoarece locul lor este în prima ligă.

– A contat mult golul primit de voi atât de repede, încă din minutul 2?

– Da, mai ales că a venit după un corner al nostru, la care adversarii au plecat pe contraatac și au deschis scorul practic încă din startul partidei. Poate, dacă UTA nu reușea să înscrie așa de rapid, timpul ar fi trecut, ar fi venit o presiune din partea suporterilor și altul ar fi fost deznodământul acestei confruntări.

– Ai fost cel mai periculos jucător al celor de la Snagov în această partidă…

– Poate, dar scorul este de 4-o pentru UTA. Mi-am dorit să înscriu în acest meci, dar nu am putut, din păcate. Sper să se rezolve însă totul pentru noi în această săptămână și să reușim să ne salvăm de la retrogradare, pentru că acesta este obiectivul nostru.

– Apropos, care este situația voastră în acest moment?

– Nu știm nimic în acest moment despre viitor, sper să aflăm săptămâna viitoare ce va fi cu noi. Din câte am înțeles, există posibilitatea să vină un patron nou, dar nu știm nimic cert în acest moment. Cert este că în această formulă, cu jucătorii noi care au venit, avem doar trei zile împreună de antrenamente.

– Văzând forța de astăzi a UTA-ei, îți pare rău că nu ți-ai amânat cu un an venirea la Arad?

– Nu regret nimic, așa a fost să fie, mă bucur că am îmbrăcat tricoul UTA-ei când s-a apelat la mine. Mai departe, nu știu dacă aș fi reușit să mă impun în actuala formație a celor de la Arad. A fost o echipă frumoasă aici și când am fost eu, dar da, mi-ar fi plăcut să fiu și acum la UTA.

FOTO: Viorel Muscă

3
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.