Arhivă articole

Grad, după eșecul Progresului în Timiș: „Meci slab, urât, cei de la Becicherec au avut mai multă voință și au fost mai pragmatici”Impactul celor de la Progresul Pecica cu Liga 3-a este destul de complicat. Nou-promovata arădeană rămâne cu punctul luat în compania Crișului, după deplasarea la Becicherecu Mic, care a evoluat și ea în fotbalul județean până vară, dar în Timiș. Vorbind de fotbaliști semi-profesioniști, care, în majoriatea lor, au și un alt job pe lângă fotbal, 90 de minute la aproape 40 de grade Celsius pot fi un chin. Iar confruntarea din Banat cu asta a semănat, cele două combatante evoluând fără nicio vlagă.

Diferența în favoarea Becicherecului au făcut-o două faze banale, încheiate de Roșie (șut deviat) și Anagor. „Meciul a fost foarte slab, urât, parcă s-au întâlnit echipe de Liga 5-a. Căldura mare a fost o cauză importantă pentru ceea ce am văzut azi, dar, spre meritul lor, gazdele au știut să-și apropie victoria. Au avut un plus de voință față de noi, dar, mai ales, un plus de pragmatism. Am avut ocaziile noastre, nu multe, dar cam la nivelul celor de la Becicherec. Sunt aproape sigur că soarta partidei era alta dacă am fi avut determinarea din partida cu Crișul, însă așa rămânem cu regretele”, a spus Marius Grad.

Antrenorul secund al „galben-albaștrilor” a fost cel care a dat indicațiile de pe margine, în absența lui Dan Stupar. „Principalul” Progresului a avut o vară plină cu participarea la barajul de promovare în Liga 3-a, apoi cu formarea lotului pecican și examenul pentru admiterea la licența PRO și a plecat într-un concediu de două săptămâni. „Sunt sigur că prezența lui Stupi i-ar mai fi curentat puțin pe jucători la jocul de azi, dar chiar și așa nu ar fi trebuit să arătăm atât de rău. Plecarea în concediu a antrenorului principal ne-am asumat-o cu toții, am vorbit clar la pleacarea lui că vom da totul pentru club și, oricum, până la urmă s-a ținut și azi legătura cu Dan Stupar pentru a ieșit cât mai bine. Nu a fost să fie, sperăm să scoatem cât mai mult din următoarele două meciuri, ambele de pe teren propriu”, mai spune Grad, care, va pleca la rândul său într-o scurtă vacanță, așa că șeful staffului tehnic cu ACS Poli va fi Dan Țapoș, antrenorul cu portarii.

Alte două formații din Timiș, ACS Poli și Dumbrăvița vin pe stadionul din Pădurice în ultimele două runde de Liga 3-a.

1
0

2 comentarii la articolul: “Grad, după eșecul Progresului în Timiș: „Meci slab, urât, cei de la Becicherec au avut mai multă voință și au fost mai pragmatici”

  1. Oameni buni,nu se poate așa ceva.Păi nu știau cînd începe campionatul?Cum să ți iei concediu in timpul campionatului?Lipsă totală de profesionalism și bătaie de joc la adresa oamenilor care fac eforturi financiare pentru a Creea condiții bune la echipă.Păcat!

    8

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.