Fotbal judetean

S-a deblocat și „Vladi”, dar Vîrtaci nu a fost șomer: CS Glogovăț – Șoimii Șimand 2-0





Fiindcă a luat la „masa verde” punctele cu Unirea Sântana, Șimandul era printre fruntașele campionatului, însă „jucăria” s-a terminat la Vladimirescu. Aici, o formație decisă să spele păcatele din primele runde a făcut exact ceea ce a trebuit pentru primul succes stagional.

Reușitele ce au decis partida au fost asemănătoare. Prima dintre ele a căzut cum nu se putea mai bine pentru amfitrioni, chiar înainte de pauză. Mai precis, în minutul 44, Doboș a centrat perfect din dreapta, iar Negrea a îndeplinit formalitatea din doar 1 metru. Destul de disciplinată tactic, Șimandul a ieșit ceva mai mut la joc și i-a dat ceva bătăi de cap lui Vîrtaci.

Tânărul goal-keeper al celor de la Glogovăț a respins excelent două lovituri libere bătute bine de Caba și Sulea. De partea cealaltă, nici Ardelean nu și-a reglat suficient tirul, așa că rezultatul final a stat sub semnul incertitudinii până în minutele de prelungiri. În cel de-al treilea, mai precis, Nick Faur a centrat din stânga, iar S. Popa a reluat și el simplu în plasă din 4 metri.

Fără Gornic, Pantea și Stavila, cei de la Glogovăț și-au atins ținta. „Trebuie să recunoaște că Șimandul ne-a luat puțin tare în primul sfert de oră, dar ne-am descurcat. Am întâlnit o formație ordonată, ce a stat bine în teren, greu de desfăcut. Dar, le-am spus jucătorilor mei că dacă vom câștiga lupta de la mijlocul terenului, vom lua și punctele astăzi. Asta s-a și întâmplat, deși trebuie să-i mulțumim și lui Paul Vîrtaci pentru acele intrevenții la fazele lor fixe. Chiar dacă, pe alocuri, am făcut un joc mai slab ca cel de la Curtici, victoria este pe deplin meritată. O victorie pe care i-o dedicăm lui Ovidiu Tănasă, secretarul comunei noastre, foarte apropiat de echipa noastră, care-și sărbătorește chiar azi ziua de naștere”, a spus Călin Dehelean, antrenorul formației de la marginea Aradului.

Formații:

Glogovăț: Vârtaci – Neag, Mariș, Ruja, Burcă – Ardelean (Stoian 85), Doboș – Coșa (Seb. Popa 87), Negrea (Faur 90), Borteș (L. Avram 74) – Diarra.

Șimand: Matiș – Ujog, Engelhardt, Ruska, Licker – Roza, C. Morariu, Sechel (Caba 50), Don (R. Varga 60) – Șulea, Gheorghieș

Arbitri: Ionel Deac – Cristian Cășuț, Sorina Betea

Observatori AJF: Marius Alexa, Ioan Hamza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button