Fotbal judetean

Primele puncte pierdute de Mutică, cu ceva șansă în dreptul trupei lui Ciba: Victoria Zăbrani – Victoria Felnac 1-1





Dorel Mutică a pierdut primele puncte pe banca Victoriei Zăbrani în fața unei formații felnăcane arțăgoase, dar și ocrotită de șansă sâmbătă dimineața, pe arena „Josef Scheirich”.

Meciul a început sub semnul echilibrului, un echilibru – însă – spart de golul de 1-0. În minutul 11, Hodan a recuperat o minge în dreapta, și-a depășit adversarul, iar centrarea impecabilă a fost deviată de capul de Ghergar la în colțul lung a porții lui Soltesz. Oaspeții au ripostat prin situațiile lui S. Măgulean Silviu și C. Gabor, însă ocaziile cu adevărat mari le-am înregistrat tot în dreptul gazdelor. În minutul 30, Ghergar a ajuns unu la unu cu Soltesz, dar portarul lui VI-FE l-a blocat in extremis. Același fost atacant al Șimandului, dar și Zele au mai irosit două ocazii importante și scorul pauzei a fost doar cu 1-0.

La reluare, aspectul de joc pe contre s-a amplificat, iar Felnacul nu a iertat la prima situație cu adevărat periculosă. În minutul 52, Maxim a profitat de ieșirea greșită la offside a apărării lui Mutică, a pătruns în suprafața de pedeapsă, l-a driblat și pe Mitrea ieșit în întâmpinare și a înscris în poarta goală: 1-1! Felnăcanii au prins și mai mult curaj, jocul s-a animat și mai mult, iar cele două formații au părut ca doi boxeri gata să dea lovitura finală. Dar, în ciuda eforturilor și a ocaziilor mari de ambele părți, cu un plus pentru Zăbrani,  tabela nu s-a mai modificat până la final.

Dezamăgit de rezultat, Mutică parcă înclină pentru prestații gen Beliu, în care echipa sa a jucat mai slab, dar s-a întors cu toate punctele acasă.  „Un joc bun, sunt mulțumit de evoluția echipei cu mici excepții , sub formă de cadouri, pe care le-am făcut și la gol. În prima repriză, am avut trei-patru clare, vorbesc foarte sincer și serios, trebuia să fie 3,4-0 la pauză, asta a văzut toată lumea. Repriza a doua am luat un gol pe o contră, pe o minge descoperită. Am avut și în repriza a două 3-4 ocazii de a marca, cea mai mare fiind a lui Kocsis. Egalul mă nemulțumește, dar, pe de altă parte, jocul m-a mulțumit față de ceea ce am jucat la Beliu. Nu știu cum este mai bine, să jucăm frumos și să nu câștigăm sau să jucăm prost și să câștigăm. Asta este o mare dilemă pentru mine. Mergem mai departe, fotbalul îți dă șansa următorului meci peste o săptămână să te revanșezi” a rezumat succint, Dorel Mutică în final.

În tabăra oaspeților a fost bucurie, cu atât mai mult cu cât al doilea rezultat pozitiv la rând a sosit pe terenul unei formații cu pretenții la podium. „A fost un joc bun de Liga 4-a, ambele tabere fiind preocupate doar de joc, din punctul meu de vedere. Pentru mine este un egal meritat, cu toate că ocaziile mari au aparținut gazdelor. Am avut câțiva jucători accidentați, vreo trei dintre care doi fundași centrali, plus unul care a intrat pe parcurs, care nu au mai făcut antrenamente de vreo două-trei săptămâni. A trebuit să ne adunăm pentru că îmi lipseau și frații Fritea,  unul plecat în concediu și celălalt cu probleme de servici. Una peste alta știam că mai mult nu putem scoate de la Zăbrani și sunt mulțumit și de atitudinea elevilor mei și de rezultat. Sper că acest joc să ne dea o motivație în plus pentru meciul cu Frontiera Curtici, în general vrem să ne batem de la egal la egal cu echipele bune ale campionatului. Până la urmă ,acest lucru este important să îți măsori forțele cu echipele bune” a punctat și Lucian Ciba, tehnicianul lui VI-FE.

Formații:

Zăbrani: Mitrea – Iova, Pașcu, Bier, Topai – Vasilca (63 Cornea), Hodan – Kocsis, Zele, Mandache (60 Cojocaru) – Ghergar.

Felnac: Soltesz – S. Bogdan, Crișan, Edu, Gyebnar – Țigan, D. Arsene (66 Șiclovan) – S. Măgulean, Maxim (84 Vidac), Driglă – C. Gabor (60 Bubuș).

Arbitrii: Loredan Bogdan – Andrei Pantea, Sebastian Pantea.

Observatori AJF:  Leontin Buda, Vasile Rad

10 comentarii

  1. ALO AJF DE CE NU SE MAI POATE ACCESA SIT-ul cu rezultatele din ligile 5,6 era foarte bun acum nu merge trebue daca ceva merge bine sa se faca in asa fel sa mearga prost,specific rominesc.

    0
    0
  2. ALO AJF DE CE NU SE MAI POATE ACCESA SIT-ul cu rezultatele din ligile 5,6 era foarte bun acum nu merge trebuie daca ceva merge bine sa se faca in asa fel sa mearga prost,specific rominesc.

    0
    0
    1. trebuie trecuta sus in browser adresa completa a sitului http://www.ajfarad.ro
      daca nicia sa nu merge, atunci mai schimbati si voi browserele, pune-ti versiuni mai noi, utilizati mai mult chrome
      situl este in regula, problema este ca noi tot timpul facem updateuri si e posibil ca variantele mai vechi de browsere sa nu mai functioneze cum trebuie

      0
      0
  3. Mersi Lucian dar am incercat si cu http dar tot nu merge ma refer la capionate judet care mergea foarte bine iar acum nu merge.

    0
    0
    1. s-a schimbat woprdpressul, au fost updateuri la toate modulele, rand pe rand, este un soft care acceseaza de pe pagina serverul cu informatiile de la campionate … acolo este problema, nu avem cum interveni din pacate … ce browser folosesti? ai incercat chrome? conteaza totul, sistemul de operare si browserul, probleme sunt la cele mai vechi, ce nu mai primesc updateuri …

      0
      0
        1. am scos si eu iframe-ul care intardevar era pretentios… asa a fost cand am preluat eu, cred ca au fost probleme cu traficul, imediat dupa etape, de accea a fost pus … vom vedea acum direct in aplcaitie …

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button