Baschet

Procentaj maxim în amicalele din Serbia: ZKK Vrbas Medela – FCC Baschet Arad 58-62





În al doilea meci de pregătire disputat în Serbia, FCC Baschet Arad s-a impus, la limită, scor 62-58. Adversara „galben-albastrelor” a fost ZKK Vrbas Medela, după ce, ieri, Hadzovic și colegele sale s-au impus cu 66-43 contra celor de la ZKA Novi Sad.

Cu doar o săptămână de pregătiri în formulă completă, echipa arădeană a bifat maximum posibil din primele întâlniri amicale. Jocul disputat, astăzi, la Vrbas, a fost unul destul de echilibrat, poate contrar aşteptărilor. Practic, a fost o reîntâlnire a tehnicianului Mudreša cu echipa la care a activat ca „principal” până de curând. Un meci în care gazdele întâlnirii au fost în avantaj pe tabelă până la finalul primelor două reprize. După pauza mare, FCC Baschet Arad a întors disputa în favoarea ei, sfertul al treilea fiind decisiv în stabilirea învingătoarei.

S-a terminat ZKK Vrbas Medela – FCC Baschet Arad 58-62, pe sferturi: 16-14, 15-13, 15-22, 12-13.

Pentru FCC Arad au jucat și au marcat: Karakasevic 12 puncte, Hadzovic 12, Webb 8, Inkina 8, Fodor 6, Veatriki 5, Mercea 4, Ardelean 4 şi Ciotir 3.

Pentru FCC Baschet Arad urmează o săptămână de pregătire pe plan local, ce se va încheia cu un turneu amical în Slovacia.

baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button