Alte sporturi

Arad MTB Trophy, gata de start: Ultimele zile pentru înscrierile online la competiția de la Cetatea Şiriei!





Au mai rămas doar câteva zile până la cea mai interesantă competiţie sportivă de la Cetatea Şiriei, Arad MTB Trophy. Pregătirile sunt aproape de final, înscrierile sunt online sunt aproape de final, iar duminică e ziua provocărilor pentru cicliști, o zi dedicată sportului și naturii.

Fluierul de start se va auzi la ora 10, chiar de lângă cetate, zona de start/finish a concursului fiind gândită astfel încât şi cei care nu vor accepta provocarea pe două roţi să poată să-şi petreacă o duminică frumoasă în aer liber. Toţi cei prezenţi aici vor putea savura din oferta culinară special gândită pentru eveniment, în acorduri muzicale.

Clubul Sportiv Sport Competition, organizatorul evenimentului, le propune celor dornici de aventură, tuturor iubitorilor ciclismului, mai exact, trei trasee – de 70, 40, respectiv 20 de kilometri, dar și premii pe măsură!

Care sunt premiile din acest an? Bani, produse specifice ciclismului, dar și nutriției sănătoase. Pentru categoriile Race (40 km) şi Maraton (70 km), locul 1 la fiecare din cele două trasee va pleca acasă cu 250 de lei, un Backpack Cube, un cadou MucOff și un premiu oferit de MyBio, locul 2 cu 150 de lei, o pompa Cube, un multitool, plus un premiu oferit de MyBio, iar locul 3 cu 100 de lei, o pompă Cube, un cadou MucOff și un premiu oferit de MyBio. Pentru categoriile Hobby, locurile 1, 2, respectiv 3 se vor bucura de o serie de premii în produse precum pompe Cube, cadouri de la MucOff și premii oferite de MyBio.

Ca atare, dacă vreți să vă petreceți a doua duminică din septembrie într-o atmosferă caldă, printre sportivi, în natură, dar cu toate cele de care aţi avea nevoie la îndemână, Arad MTB Trophy ediția a II-a, este alegerea potrivită. Înscrierile online se vor putea face până vineri, pe www.aradmtbtrophy.ro, acolo unde găsiţi toate informaţiile necesare depsre competiţie. Există și varianta pentru cei care se vor trezi în ultima clipă că vor să ia partea la competiţie să se poată înscrie şi duminică la faţa locului, la race office. Reamintim că prima ediție a Arad MTB Trophy a fost un succes, peste 300 de rideri fiind prezenţi sus la Cetatea Şiria pentru a pedala pe dealurile din zonă.

Arad MTB Trophy, ediţia a II-a se bucură de sprijinul Consiliului Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, ca urmare a selectării proiectului depus de Clubul Sportiv Sport Competition la sesiunea de depunere proiecte organizată de instituţia judeţeană. Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, a făcut posibilă organizarea acestei competiţii încă din primul an şi a decis să sprijine financiar şi cea de a doua ediţie a evenimentului sportiv. Datorită acestui parteneriat va fi posibil ca, pe 15 septembrie, competiţia să fie una organizată ca la carte, riderii să aibă parte de cele mai bune condiţii, iar însoţitorii să poată savura în linişte priveliştea de sus de la cetate, cu o cafea, băuturi răcoritoare şi mâncare pe toate gusturile.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button