Fotbal judetean

Cuedan nu mai e antrenorul Unirii Sântana! Bătrân: „Trebuia produs un șoc la echipă, iar unii jucători vor primi ultimatum”

Insuccesul cu CS Ineu (1-3), din cadrul etapei a patra a primului eșalon județean, i-a fost fatal lui Dan Cuedan pe banca celor de la Unirea Sântana. Imediat după meci, managerul Cătălin Puia anunța măsuri după consultarea cu toți factorii implicați la club, iar acestea au venit astăzi și, în ceea ce-l privește pe antrenorul echipei, e radicală.

De altfel, de câteva minute, gruparea „roș-neagră” a și reziliat contractul cu Dan Cuedan, fiind în căutarea unui alt tehnician. „Trebuia produs un șoc la echipă și, după ce m-am sfătuit cu domnul primar al orașului, Daniel Tomuța și cu managerul Cătălin Puia, am ajuns la concluzia că e nevoie de o schimbare pe banca tehnică. Am reziliat amiabil contractul cu profesorul Cuedan, îi mulțumim pentru ceea ce a făcut pentru clubul nostru, pe care l-a dus doi ani la rândul până pe poziția a doua a clasamentului. O să încercăm să găsim cât mai repede un înlocuitor pentru dânsul, care să-i continue și să-i îmbunătățească munca. Totodată, unii jucători vor primi ultimatum, nu putem accepta mediocritatea la Sântana”, ne-a declarat Marius Bătrân, președintele secției de fotbal a Unirii.

Dan Cuedan a preluat formația din Sântana în decembrie 2017, din mâna lui Dinu Donca, terminând campionatele în 2018 și 2019 pe locul secund, în spatele celor de la Crișul Chișineu Criș și Progresul Pecica.

Transferurile efectuate în această vară de „uniriști” sugerează o atacare clară a promovării, dar, după patru runde din noul sezon, echipa a pierdut deja 6 puncte. E adevărat, trei dintre ele nu pot fi puse în cârca antrenorului și echipei, atâta timp cât partida cu Șimandul fusese câștigată pe teren, dar pierdută ulterior la Comisia de Disciplină pentru utilizarea unui fotbalist în stare de suspendare. Dar, dincolo de rezultate, conducerea clubului din Sântana a remarcat și jocul pe alocuri slab al echipei în startul noii ediții a Ligii a 4-a.

Comentarii Facebook

2
0

7 comentarii

  1. Puia si batran spuneti ca nu puteti accepta mediocritatea ?Dar vina ca un jucător se află în stare de suspendare si este băgat în teren a cui este ?tot a antrenorului?

   16

   0
 1. In primavara, ati renuntat la cativa jucatori talentati ,pe care i ati testat, putin sau deloc aruncandu le in spate esecurile celorlalti,oare conducerea nu are nici o vina?

  10

  0
  1. Care sunt jucatorii aia talentati ? Cu jucatorii aia talentati de care zici intre tur si retur erau 4 pct diferenta intre Pecica si Santana iar la final 14. Al dracului talent.

   2

   2
   1. Aia pe care i ati dat afara nu au jucat in campionat la fel ca si atunci ,faceti vinovati pe altii decat pe cei care au jucat se poate verifica pentru cei cate nu isi mai aduc aminte,domnule catalin,stim noi cine

    3

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close