UTA AradzTOP ARTICOLE

Ce adversari poate avea UTA în 16-imile Cupei?





Mâine, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului, în sala „Nicolae Dobrin”, e programată tragerea la sorți a „șaisprezecimilor” de finală din Cupa României.

Echipelor din Liga 1 li se vor adăuga în această fază cele 18 formații care au trecut de turul 4 al Cupei, după partidele disputate ieri și azi. Competitoarele vor fi împărțite în două urne: prima rezervată echipelor care au evoluat anul trecut în optimi, iar a doua pentru restul formațiilor. Cele 15 echipe din urna 1 vor fi împerecheate cu grupări din urna 2, iar celelalte două echipe rămase în urna 2 vor juca între ele.

UTA face parte din urna a doua și poate întâlni forțele ale Ligii 1, ca CFR Cluj, FCSB, Dinamo, Viitorul sau CS U Craiova, dar i-ar putea ieși în cale și una din cele patru dintre colegele de serie conseiderate capi de serie: Turris, Mioveni, U. Cluj și  Csikszereda. Dar, există și posibilitatea, e drept redusă, ca „Bătrâna Doamnă” să fie una dintre cele două formații ce nu vor ieși din urnă până la final și atunci va da piept cu cealaltă „norocoasă”.

Așadar, iată componența celor două urne, în urma căreia se va face tragerea la sorți de mâine:

Capi de serie (urna I): Viitorul, Astra, CFR Cluj, CS U Craiova, Dinamo, FCSB, Gaz Metan, Poli Iași, Hermannstadt, FC Voluntari, Sepsi, Turris (L2), CS Mioveni (L2), U Cluj (L2), Csikszereda (L2)

Urna II: FC Botoșani, Clinceni, Chindia Târgoviște, Rapid (L2), UTA (L2), CSM Reșița (L2), Petrolul (L2), Chiajna (L2), Metaloglobus (L2), Ripensia Timișoara (L2), Sănătatea Cluj (L3), Făurei (L3), Flacăra Horezu (L3), Industria Galda (L3), Metalul Buzău (L3), FC U Craiova (L3), Foresta Suceava (L3).

Șaisprezecimile Cupei României se joacă în perioada 24-26 septembrie.

7 comentarii

  1. Ciudat …cum sau stabilit capii de serie , tot prin tragere la sorti ?? Csikszereda si Turris echipe nou promovate in liga a doua, capi de serie , iar Botosani echipa din liga 1 in urna a doua. Pe bune ?

    0
    0
    1. Acuma am vazut criteriul , doar ca mi se pare total aiurea , zici ca o echipa joaca in Cupa si alta in Liga , criteriul corect era dupa parerea mea ordine din clasament la finalul sezonului trecut

      0
      0
      1. Mult mai corect era criteriul FA cup din Anglia, acolo in turul 3 nu mai exista capi de serie! Asta e si farmecul cupei, meciuri gen Liverpool vs Man Utd si mecuri liga 3 vs liga 4….dar despre ce vorbim

        0
        0
        1. Astea erau practicile comuniste facute pt steaua si dinamo,sa nu se intalneasca mai repede de finala,nu s-a schimbat nimic.Logic ca intr-o competitie normala(cupa a unei tari) nu au ce cauta astfel de urne,cum ziceai asta e si ideea cupei,toata lumea sa porneasca cu sansa egale.De ce sa nu se intalneasca in turul urmator 2 echipe de liga a 3 a de exemplu si 2 de liga intai?

          0
          0
  2. Acum e alta dandana. Reprezentarea externa. Câștigătoarea Cupei poate intra la. Liga Europa .. O federație care trăiește pe niste coeficienți ca vai de lume numai de asta nu ar avea nevoie.O div.B sau C câștigătoare. În taină Cupa e păstrată prin manevre pentru o perdanta de campionat agreeata de șmecheri. Pina una alta. sportii au hotărît. DINAMO BUCURESTI!!! Afiș cu grafica și parfum de. A !! Echipa de bătut dar cu grije la programul și obiectivul primar în div.B. Hai UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button