Cluburi polivalente

Gimnastul Adelin Kotrong e vicecampion naţional la sărituri, Iulia Berar a ratat de puțin podiumul la individual compus





Ploieştiul a găzduit zilele trecute Campionatul Naţional Individual Open la gimnastică artistică și Campionatul Naţional al Reprezentativelor de Club, competiţii la care s-au aliniat la start cei mai buni 60 de gimnaşti din ţară. Aradul a fost reprezentat de sportivii de lot naţional Adelin Kotrong şi Iulia Berar. Primul a cucerit medalia de argint în finala probei de sărituri, cu un punctaj total de 13.884, imediat după Marian Drăgulescu. Kotrong, pregătit de profesorul Eugen Căţean, a mai fost în finalele de la sol, locul 4 şi bară fixă, locul 6, clasându-se pe poziţia a 7-a în concursul de individual compus.

La feminin, Iulia Berar – pregătită la CSM Arad de Ciprian Hegyi şi Carina Franiov – a fost aproape de podium la individual compus, clasându-se pe locul 4, cu un total de 51.450 de puncte. Podiumul senioarelor a fost ocupat, în ordine, de Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, ambele de la CS Farul Constanţa şi Ana Maria Bărbosu, de la CSS Focşani.

Pe aceeaşi poziţie a patra a încheiat Berar şi în finala de la paralele. Gimnasta CSM-ului a mai contabilizat un loc 7 în finala de la bârnă. Aradul a fost reprezentat la Naţionale şi în arbitraj, Eugen Căţean şi Lucian Popa la masculin, respectiv Carina Franiov şi Bianca Volentir la feminin.

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button