Arhivă articole

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Primăria și UTA au semnat contractul de finanțare pentru partea a doua a anului 2019: „Continuitatea proiectului prin asigurarea a 90% din buget”Ca și brand al orașului, clubul UTA a atras și în acest an o finanțare importantă dinspre Primărie. Pe baza legii 350 și a proiectelor depuse la Centrul Cultural Municipal Arad, gruparea emblemă a orașului a primit 7,3 milioane de lei în anul 2019, echivalentul a 1,53 milioane de euro. Astăzi, Călin Bibarț, primarul interimar al Aradului și Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei au semnat contractul pentru fondurile neranbursabile accesate în sesiunea a doua de proiecte, respectiv 3,6 milioane de lei.

Totul s-a petrecut în deschiderea unei conferințe de presă ce a avut ca temă stadionul „Francisc Neuman”, respectiv licitația unei mari părți a lucrărilor ce mai trebuie efectuate în direcția finalizării acestui. „UTA este un brand al orașului și e normal să fie sprijinit de Primărie. Cum am spus și în cazul baschetului, e normal ca sumele să crească de la an la an, pentru că și cheltuielile au crescut de la an la an. Le dorim baftă partenerilor noștri în activitatea sportivă”, a transmis Călin Bibarț.

Din toamna anului trecut, odată cu schimbarea legislației, cluburile și entitățile sportive pot deconta și o parte a cheltuielilor cu salariile antrenorilor și jucătorilor, așa că banii sunt mai mult decât bineveniți la UTA. „Îi mulțumim Primăriei care în ultimii 7 ani este susținătoarea proiectului UTA și asigură, astfel, continuitatea acestuia. Sumele primite ca finanțare sunt mai mari de la an la an și ne asigură 90% din bugetul clubului. Totodată, reamintim că porțile sunt deschise oricăror finanțatori din mediul privat, chiar astăzi, la conferința de presă săptămânală, ne vom bucura să anunțăm un nou sponsor. Încă odată mulțumiri Primăriei și CMCA, iar noi, cei de la club, vom face tot efortul pentru reprezenta cât mai bine acest brand. La anul, UTA împlinește frumoasa 75 de ani de UTA și am dori să avem vești bune pe toate planurile”, a punctat și Codru Grădinariu.

După semnarea actelor, edilul interimar al Aradului a fost cadorisit cu un fular al „Bătrânei Doamne”, cu care s-a și pozat alături de reprezentantul conducerii grupării arădene.

 

4
0

2 comentarii la articolul: “Primăria și UTA au semnat contractul de finanțare pentru partea a doua a anului 2019: „Continuitatea proiectului prin asigurarea a 90% din buget”

  1. Bani bagati degeaba. Echipa mediocra, salarii babane si noi fraierii stam si privim. La bugetul si conditiile utei trebuia sa fim demult in top 5 liga 1.

    0

    32
  2. Asa este, UTA. inseamna ARAD dar trebuie neaparat aceata echipa sa revina cat mai repede posibil in liga 1a acolo unde ii este locul ca, de prea multi ani ne lipseste !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    4

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.