UTA Arad

Shop Construct by Rodspectra e noul sponsor de pe fața tricoului de joc al utiștilor





Clubul UTA și-a prelungit parteneriatul cu firma arădeană Shop Construct by Rodspectra, aceasta devenind noul sponsor de pe fața tricoului de joc. Shop Construct by Rodspectra, prin managerul de vânzări, Aurel Piț, a achiziționat pachetul Platinum, alimentând contul clubului fanion cu aproximativ 30 de mii de euro.

„Astăzi am reușit batem din nou palma cu unul dintre sponsorii noștri vechi. Firma Shop Construct by Rodspectra este alături de noi de când am început acest proiect. Faptul că rămân lângă clubul UTA și an de an își măresc contribuția reprezintă o reconfirmare a faptului că gestionăm și această sumă importantă așa cum își doresc arădenii. Țin să le mulțumesc pe această cale pentru aportul adus”, a declarat directorul general al UTA-ei, Codru Grădinariu.

Prezentarea Shop Construct by Rodspectra

Înființată în anul 2003, Rodspectra activează din 2005 în piața distribuției și comercializării materialelor de construcții și finisaj din Arad. După nouă ani de business, Rodspectra ia drumul schimbării și, odată cu reamenajarea showroom-urilor și ale depozitelor, face un rebranding transformându-se în Shop Construct by Rodspectra.

Cu multă dedicare, muncă și cu crezul că vor reuși, în anul 2015 Rodspectra devine cel mai mare distribuitor local de materiale de construcții din Arad.

Pentru că dorința fondatorului a fost aceea de a da business-ului o nouă perspectivă, în anul 2017 compania Shop Construct by Rodspectra înfiinţează un nou brand, Pastel Ceramica, deschizând în octombrie 2018 un prim showroom dedicat în special amenajărilor interioare unde, pe lângă o echipă extrem de tânără, amabilă și extrem de devotată pentru orice tip de client, Pastel Ceramica oferă cele mai noi și exclusiviste colecții de gresie-faianță, obiecte sanitare, mobilier de baie, parchet, uși de interior.

La Pastel Ceramica veți găsi plăci ceramice de la cele mai mari branduri precum: Lamborghini, Porcelanosa, Atlantic Tiles sau Marazzi Group, iar dacă vreți să vă amenajați locuința la prețuri accesibile, Pastel Ceramica vă oferă și o secțiune de outlet, unde găsiți calitate la prețuri de excepție.

2 comentarii

  1. Asa usor,usor…..sa vina rezultatele de mult dorite si vor veni si sponsori..Picatura cu picatura s-au format oceanele…Rabdare putina….si vom vedea cine doreste sa-si asocieze numele cu UTA noastra….

    0
    0
  2. Felicitari! Se pare ca sunt singurii care au inteles ce inseamna sa-ti faci imagine prin intermediul UTA-ei.
    Sa de-a Dumnezeu sa inteleaga cat mai multi agenti economici asta si sa vina sa sprijine acest brand.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button