Stranieri aradeni

Arădenii Țucudean și Man – printre cei mai bine cotați fotbaliști din Liga 1, în FIFA 20

Pentru prima oară de la debutul seriei de jocuri video FIFA (1994 fiind primul), prima ligă din România este inclusă de către EA Sports în mod oficial în ediția din acest an, care a fost produsă de EA România, în colaborare cu EA Vancouver. Ultima echipă românească inclusă oficial a fost Rapid, în FIFA 2003, la secțiunea „Rest of World” („Restul lumii”).

Fiind vorba doar despre echipe de primă ligă, este evident că UTA nu este inclusă în ediția din acest an, însă fanii arădeni vor putea folosi mai mulți jucători plecați din orașul nostru către străinătate sau Liga I.

Arădenii cu cel mai mare rating sunt George Țucudean (care în realitate a luat o pauză pentru a-și rezolva problemele la inimă)  și Dennis Man, aceștia fiind notați cu 72. De altfel, cei doi atacanți se află în Top 10 fotbaliști cei mai bine cotați din Liga 1, după francezul Harlem Gnohere (FCSB) – 74, urmat de Mirko Pigliacelli (Craiova), Paulo Vinicius și Giedrius Arlauskis (ambii CFR Cluj) – toți trei cu 73 rating. Un alt arădean care evoluează pe scena primului eșalon, portarul Gazului, Răzvan Pleșca, e cotat la 66, în timp ce fotbaliștii crescuți de Atletico, timișanul Cristi Bălgrădean (FCSB) e la 71, hunedoreanul Răzvan Oaidă (FCSB), la 64, iar Cristi Costin (FC Voluntari) – 62,

Singurul fotbalist arădean care evoluează peste hotare și face parte din baza de date FIFA este Adi Petre. Atacantul lui Esbjerg are un card de 66, cu două puncte peste cel din FIFA 19. Deși fac parte din lotul Astrei Giurgiu, Albert Stahl și Paul Copaci nu au un card în FIFA Ultimate Team, însă e posibil să-i găsim la categoria Manager Mode sau Season.

Per total, talismanul Barcelonei Lionel Messi se află pe primul loc la capitolul rating, cu 94, urmat de eternul rival Cristiano Ronaldo (93) și brazilianul Neymar (92), care îmbrăcă tricoul lui Paris Saint-Germain.

FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie și va fi disponibil pe patru platforme: Xbox One, PC, PlayStation 4 și Nintendo Switch. Ediția trecută, FIFA 19, a fost ultima lansată pe Xbox 360 și PlayStation 3.

Comentarii Facebook

2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close