Fotbal judetean

Deblocare în fața tânărului „satelit” al „roș-albilor”: Podgoria Pâncota – UTA II 4-1





Foarte tânărul „satelit” al UTA-ei nu a scos nimic nici pe terenul celeilalte formații din primul eșalon județean care nu cunoscuse gustul victoriei până în runda cu numărul 5. Având, la rândul ei, mulți juniori pe teren, Podgoria Pâncota și-a valorificat avantajul terenului propriu, dar și prezența celor câteva „elemente” cu experiență din echipă.

Chiar dacă primul gol al partidei a venit după mai bine de o jumătate de oră, formația din Podgorie a avut ocazii și până atunci, prin Hera și Pădureanu. Chiar dacă „roș-albii” reușiseră la un moment dat să restabilească egalitatea, lucrurile au reintrat rapid în normalitate încă dinainte de pauză. Scorul avea să fie rotunjit până la final, iar pâncotanii reușesc să spargă gheața la capitolul victorii în runda cu numărul 5.

Cum s-au marcat golurile:

1-0 (min. 33): F. Bogdan a scăpat în partea dreapta, a driblat portarul și a trimis în plasă, mingea fiind atinsă ușor și de un fundaș advers

1-1 (min. 40): Andrei Gavrilă a pătruns din stânga până la 18 metri, de unde a trimis un șut plasat pe care Marinca l-a văzut târziu

2-1 (min. 42): Mingea filtrantă pentru Pădureanu, care trimite puternic, pe lângă Manea, din 16 metri

3-1 (min. 50): Căpitanul Dragalina execută pe sub zid o lovitură liberă de la 18 metri și Manea e învins

4-1 (min. 64): Fericel centrează din stânga, mingea ajunge cu ceva noroc la Pădureanu, care trimite cu capul în plasă

Chiar și fără Mărgăian și Bulzan, pîncotanii și-au atins scopul și privesc cu ceva mai multă încredere etapele ce urmează. „S-au înfruntat două echipe tinere, căci și noi încercăm să integrăm în prima echipă câțiva juniori în acest sezon, precum Hera, Brad sau Jurj. Dar, într-adevăr au contat și cei câțiva jucători mai experimentați pe care îi avem în fața unei formații de copii talentată, bine pregătită,  care – însă – păcătuiește la capitolul experiență. Ne bucurăm pentru acest prim succes, încercăm să creștem de la meci la meci și să ne batem cu fiecare echipă din acest campionat. Vom încerca să terminăm în play-stay sezonul regulat, deși suntem conștienți că ne va fi foarte greu să realizăm acest lucru”, ne-a declarat Sergiu Dragalina, căpitan și președinte al pâncotanilor.

Formații:

Pîncota: Marinca – F. Bogdan (86 D. Moldovan) , Fl. Covaci, S. Dragalina, Al. Covaci – Cl. Ardelean (73 N. Jurj), Cioară-Moartă – Pădureanu, Brad, Fericel – Brad (Bumb).

UTA II: M. Manea – Miclea, Maier, Nădăban (76 Găină), Palea (78 A. Căciulă) – C. Moldovan, Merca – Cleuță, A. Gavrilă, Aslău (74 Gădărici) – D. Negrea (30 Deta).

Arbitri: Mircea Ardelean – Florin Vesa, Zoltan Nagy. Observatori AJF: Leontin Buda, Daniel Scridon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button