UTA Arad

Stadion plin, repetiție pentru Dinamo?



Dacă vizita codașei Sportul Snagov nu a adus mai mult de 2000 de fani arădeni pe „Motorul”, UTA – Mioveni a umplut stadionul în această după amiază. Au fost aproape 4000 de oameni pe arena din Aradul Nou, în majoritatea sectoarelor spectatorii luând loc și pe treptele de acces.

Practic, a fost depășită audiența de la confruntarea cu Csikszereda și vorbim despre o partidă televizată, programată duminică dimineața. „Până la urmă, la cum au decurs lucrurile spre final, e un punct câștigat, chiar dacă îmi pare rău că nu am câștigat pentru fani. Au fost, din nou, extraordinari, ne-au împins de la spate. Le mulțumim pentru asta și vrem ca data viitoare să ne prezentăm mai bine și să interepretăm mai bine situațiile de joc”, a spus Laszlo Balint la finalul disputei cu argeșenii.

Iar „data viitoare” pe „Motorul” pentru „Bătrâna Doamnă” e cu Dinamo, în 16-imile Cupei României. După cum se știe, televiziunile și FRF-ul au acceptat ca cele două formații „roș-albe”, fost campioane ale României să se înfrunte marți, 24 septembrie, cu începere de la ora 16,30. Dar, până atunci, arădenii se vor deplasa în orașul lui Brâncuși pentru a da piept cu Pandurii, în cadrul rundei a 8-a a ligii secunde.









2 comentarii

  1. UTA. va castiga cu siguranta la Tg. Jiu iar cu Dinamo o echipa care a facut o remiza RUSINOASA in fata Botosanilor cu ajutorul aerianului de arbitru care nu a vrut muschii lui sa dea 3 lovituri de la 11 m !!! Sper ca la meciul cu UTA. sa nu mai primeasca Dinamo pomana de la vreun arbitru smecher si UTA. sa se califice mai departe. FELICITARI MAXIME PUBLICULUI ARADEA PT. MODUL IN CARE SI-A SUSTINUT ECHIPA !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. daca era stadionul gata eram de acord sa traga de ea uta sa bata dinamo!asa cred ca mai bine ne am concentra pe liga a 2 a !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button