UTA Arad

Constanța unor jucători ofensivi, adevărata problemă a lui Balint? „Nu pot fi mereu la un nivel ridicat, dar sunt sigur că vor ajuta această echipă”





Imediat după ultimul fluier al disputei cu CS Mioveni, Laszlo Balint a spus că își asumă remiza (1-1), pe care – de altfel – o privește ca pe un insucces. Mergând mai departe, antrenorul utist a făcut o altă afirmație: „Poate am fost lipsit de inspirație la primul <<11>>”.

Întrebat dacă poate intra în detalii, „principalul” arădenilor a adăugat: „Nu pot să spun ce am greșit, sunt problemele staffului tehnic, o să le discutăm intern. Am avut variante de echipă, știiți foarte bine că trebuie să jucăm cu doi juniori…Andrei Rus avut plusuri și minusuri, a fost în media echipei, am încercat să punem în practică o strategie. Am ales jucătorii pentru asta, de asta am și riscat cu Stancu, din păcate e accidentat și cred l-am pierdut pentru mult timp. Dar, aveam nevoie de fundaș lateral de picior stâng, căci doream să îi desfacem pe flancuri pe cei de la Mioveni. S-au organizat bine pe centru și trebuia să profităm de spațiile de pe benzi”.

După un început lansat cu trei goluri în două partide, Vali Buhăcianu e pe sec de o lună de zile. Totodată, David Miculescu încă nu s-a deblocat în acest sezon, deși astăzi a avut pe stângul, în 7-8 metri, golul de 2-1. „Într-adevăr, Buhăcianu a avut două-trei ocazii foarte mari. Am avut discuții cu el, dar, până la urmă, nu ar fi important dacă înscrie sau nu, atâta timp cât UTA câștigă. El vrea mult, trage tare la antrenamente, trebuie să ridice capul. Sunt și astfel de perioade în randamentul unui jucător, nu poate fi mereu la un nivel ridicat. Muncește mult și sunt convins că va redeveni acel jucător eficient care a demonstrat că poate să fie. În ceea ce-l privește pe Miculescu, a avut azi momente foarte bune. A apărut și la finalizare, a reușit să se integreze în acel joc colectiv mai ales în prima repriză. Acolo sunt foarte mulțumit, pe atacul pozițional echipa s-a prezentat bine, inclusiv Miculescu. Dar, David a avut și momente când a ieșit din joc, e tânăr, trebuie răbdare. Nu poate să fie constant mereu, dar sunt convins că el ne va ajuta și în perioada următoare, dar va ajuta echipa și pe termen lung”, au fost cuvintele lui Laszlo Balint.

Sigur, UTA a avut mari probleme și pe faza defensivă, dar, chiar antrenorul arădenilor a spus că și-a asumat nici riscuri în acest sens, jucând cu fundașii centrali la 30-40 de metri de buturile lui Iacob, iar fundașii laterali proiectați și ei mult pe atac. Oarecum, tehnicianul arădean recunoaște că a dorit o mai mare consistență pe faza de atac, în detrimentul unei siguranțe superioare în apărare, iar când doi-trei dintre fotbaliștii săi ofensivi nu dau tocmai randamentul așteptat, rezultatele se văd și pe tabelă.

 









14 comentarii

  1. Problema a fost la inchidere!!! Moise si Lorenzi nu au blocat si nu au pus piciorul! Foarte slabi ambii… Poate Melinte, Hrezdac sau Isac sunt mai nimeriti acolo

    0
    0
    1. catastrofa esti tu bai baiatule,lorenzi a fost printre cei mai buni de pe teren-n am avut noi de mult asa inchizator!
      cum sa fie slab lorenzi? a fost pe tot terenul,a acoperit fundasii,a pasat bine! a si aparut la finalizare!
      dc esti afon si nu stii fotbal scrie pe site uri de moda!!! lasa ne in pace cu tampeniile tale!

      0
      0
      1. Nu va suparati, da’ cred ca ar trebui sa revedeti meciul.Primii la recuperare, in marea majoritate a timpului,au fost cei de la Mioveni, iar ca pasator decisiv poate ar fi trebuit sa-l urmariti pe…Iacob. Lorenzi, sincer cred ca a ramas dator.Si nu doar azi. In rest, bun orator.
        HAIDE UTA!!!

        0
        0
    1. Miculescu e dezamagirea sezonului pana acum. Sub media echipei in toate meciurile pana acum.
      Poate ca e cazul sa i se dea sansa lui Oroian , si Miculescu sa mai stea rezerva .

      0
      0
      1. Este prea mare presiune pusa pe Miculescu,cert…..Balint a gresit clar…..ca a gresit formatia de baza,stiind riscurile si fortarile……Balint si satfful sau i-a rupt,ce discutam?
        Cunostea riscurile,fortarile,ca sa ce?Ce lot alininiem contra Dinamo?Si ce ne raman valizi pentru campionat?Sa fim seriosi……Tot mai multi in infirmierie…..Punct si de la capat…..Nu suna bine……

        0
        0
  2. Eu zic, ca din pacate ieri iarasi am vazut INDOLENTA la unii dintre jucatorii nostri, ori cand NU pun osul toti la treaba, ai nevoie de minune ca sa nu pierzi un meci, ieri am avut NOROC, dar ulciorul nu va merge tot timpul la apa….Fotbalul e un joc de echipa la care trebuie sa participe si sa se implice toti jucatorii,ori daca mai punem la socoteala ca ei inca nu s-au omogenizat ca lot, trebuia sa compenseze prin daruinta si implicare dar nu am vazut asta la toti jucatorii aradeni.

    0
    0
  3. Apărarea e praștie joaca prea retras ca- s lenti și lașa spațiu intre linii Moise și Lorenzi au fost decenți. In atac am fost slabuti cu prea multa minge lunga. Egalul avantajează UTA care a avut chiar Noroc. Se pare ca și anul ăsta ne facem ca am vrea sa promovam dar de fapt doar mâncăm banii degeaba Lumea a plecat acasă suparata UTA pare fără pregătire fizică și multa prea joaca decât contraatac. Prea puțin fotbal de Balint ai adus cam vreo 15 jucători de ai tai. degeaba.

    0
    0
  4. Nu va suparati dar sunteti prea duri cu accesti jucatori !? Aveti domnule rabdare cu ei, oare rezolvati ceva criticandui la infinit ? Intradevar nu au jucat foarte bine dar nici prost, a prins si ei o zi mai slaba si acuma gata hai pe ei cu reprosurile ?!

    0
    0
    1. UTA a arătat sincopel din apărare începând din meciul din cupă. Dar cred că Balint a greșit echipa cu Mioveniul. A dereglat total echipa cu introducerea în primul 11 a jucătorilor care nu au prins cantonamentul. ..Trebuiau sa fie rezerve și să intre pe parcurs .Buhacianu se înțelege foarte bine cu C. Rus..

      0
      0
  5. Lorenzi și moise praf miculescu nu inteleg de ce joacă în banda da nici balint nu înțelege că nu e jucător de banda iar ilie cu seroni au făcut otita cand portarul e omul meciului ai o problema mister balint și una mare

    0
    0
  6. Punctele nevralgice au fost Lorenzi si Miculescu , slab si tânărul imprumutat de la Petrolul, Moise e numai prenumele de fotbalist, oricât aș fi de optimist, echipa asta care parca joaca la ciupeala si acasă, nu are față de pretendenta la promovare! Si totusi la ce buget are in momentul de față, al doilea după Rapid, o clasare pe locul 4-6, unde cred eu că putem maxim termina, nu se justifică! Cum prefatau bine cei de la liga2.ro, UTA si Mioveniul cluburi sustinute in proporție de 90% din bani publici, nu declară ca obiectiv promovarea, pt a nu li se imputa lipsa de performanță pe bani multi!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button