Fotbal judetean

Păulișana, „bestia nera” pentru Zăbrani! Maghici: „Marcaj agresiv pentru a nu le da spații” v.s. Mutică: „Nu meritam nimic, fiecare a făcut ce a vrut”





O singură prim divizionară județeană a rămas neînvinsă după etapa 5-a a Ligii a 4-a Arad, în persoana liderului din Curtici. „Reduta” Victoriei Zăbrani a căzut la Păuliș, în fața unei formații ce își revine treptat după un debut mai palid și bifează al doilea succes la rând. Diferența pe tabelă a fost minimă și ea a fost făcută de un penalty comis de Iova și transformat de Adi „Cursă” Popa.

La cum s-au finalizat ultimele întâlniri directe, inclusiv în Cupa României, Păulișana a devenit un fel de „bestia nera” pentru Zăbrani, care – iată – cade și primul examen cu Dorel Mutică la „catedră”. „Nu meritam nimic azi. Am avut o ocazie în minutul 2 de singur cu portarul, în rest fiecare jucător a cam făcut ce a vrut pe teren. Una am stabilit și alta a ieșit. După jocul bun făcut contra lui Felnac, i-am atenționat că trebuie să continuăm pe aceeași linie, azi a fost exact pe invers. Așadar, nu am ce să remarc la echipa noastră, doar că nu am meritat azi nimic, din punctul meu de vedere. Problema a fost azi de la mijloc în sus, unde a trebuit să improvizez pentru că Vasilca, din diferite motive nu a fost la antrenamente, Hodan a fost accidentat toată săptămâna și nu am putut să-l folosesc de la început. Tibi Bier a plecat cu anumite probleme personale și atunci sigur că a trebuit să improvizez cu Ghergar mijlocaș dreapta și să îl bag la mijloc pe Kocsis, care mai jucase pe acest post. Sunt dezamăgit de prestația echipei, mă așteptam la cu totul altceva. Adică am antrenat altceva și pentru acest lucru sunt foarte dezamăgit”, a spus vădit supărat tehnicianul Victoriei la finalul disputei din Podgorie.

Sărbătoare mare în vestiarul păulișenilor, pe fondul cunoscutului refren „Să vină bani la băieți!”, însușit de primarul Turcin prezent și el la meci. „Un joc destul de echilibrat, în mod special în prima repriză.  Noi am avut un penalty clar, iar Zăbraniul a avut acea ocazie mare în startul meciului. La 0-1 poate era altfel, dar noi am fost cei care am intrat la pauză în avantaj. În a doua repriză am făcut puțin pasul înapoi, am încercat să conservăm rezultatul și să ne surprindem adversarul pe contraatac, iar spre final am avut și două ocazii clare de sigur cu portarul, păcat că le-am ratat. Zăbraniul a dominat teritorial a doua repriză, dar fără ocazii clare de gol, doar câteva șuturi de la distanță cu Brutyo la post de fiecare dată. Am știut că, dacă nu îi lăsăm să joace, stăm aproape de ei, cu un marcaj agresiv pentru a nu le da spații, adversarul nu o să aibă soluții să ne surprindă. În primul rând Zele trebuia anihilat, iar băieții au reușit asta. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au pus în practică ceea ce am vorbit  și implicit pentru această victorie”, a fost comentariul tehnicianului gazdelor, Dinu Maghici.

Cu acest prim insucces stagional, Victoria a pierdut locul 2 în clasament în favoarea Șimandului, în timp ce Păulișul a ajuns pe 5, la cota 8 puncte.

 

Formații:

 

Păuliș: Brutyo – Suciu, E. Calancea, Pleșca, Peia – Adam,  C. Gîlcă – A. Popa, Grigorean (74 Marc), D. Calancea (90 Cl. Popa) – M. Bud (88 Rus). Antrenor: Dinu Maghici.

Zăbrani: Mitrea – Iova, Pașcu, Cornea, Topai – O. Moisă, Kocsis –Ghergar (70 Vasilca), Zele, Mandache (80 Cojocaru)Iorgovan (55 Hodan) . Antrenor: Dorel Mutică.

Arbitrii: Alexandru Gornic – Emil Cristea, Cristian Takacs.

Observatori AJF:  Romulus Tănăsescu, Iosif Lovas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button