UTA Arad

A patra accidentare gravă din lotul UTA-ei: Stancu are ruptură musculară și stă cel puțin o lună, Pușcaș s-a operat și revine pe teren în 2020





Infirmeria „Bătrânei Doamne” mai primește un pacient pentru săptămânile ce urmează. Supozițiile de la finalul meciului cu Mioveniul s-au confirmat astăzi în ceea ce-l privește pe Bogdan Stancu. Ieșit accidentat de pe teren în minutul 70, fundașul stânga al „roș-albilor” a efectuat un examen ECO, iar diagnosticul este clar: ruptură fibrilară la coapsa piciorului stâng. Asta înseamnă co fotbalistul sosit de la FC Snagov va absenta de pe gazon cel puțin o lună de zile și asta cu toate eforturile staffului medical, care îi vor face tratamente cu laser sau injecții cu plasmă. Dacă Laszlo Balint nu va căuta alte variante, cu Rareș Deta în stânga, automat Marius Tomozei va schimba banda, iar juniorul Andrei Rus  ar trebui să-și păstreze locul în primul „11”,

Apoi, ca și Stephan Coulibaly și Alexandru Ciucur, și Cristian Pușcaș nu va mai reveni pe gazon în acest an. „Închizătorul” de 25 de ani s-a operat la Timișoara pentru îndepărtarea calcifierilor avute în zona tendonului, iar perioada de recuperare este de trei luni de zile. Inițial se credea că tratamentele alternative vor da rezultate în cazul utistului, dar, în cele din urmă, ortopedul Radu Prejbeanu a ajuns la concluzia că e necesară intervenția chirurgicală.

Așadar, Balint se vede în postura de a renunța pentru o perioadă destul de lungă de timp la patru dintre jucătorii cu pretenții de titulari, dar, ceea ce este mai îngrijorător este că pe fondul încărcăturii fizice a elevilor săi, terenul sintetic ar putea favoriza și alte probleme de ordin medical. Iar UTA va juca într-o săptămână trei partide oficiale pe o suprafață artificială, cea de sâmbătă, la Târgu Jiu și cele cu Dinamo, în Cupă și cu Daco-Getica, în campionat, pe „Motorul”.

12 comentarii

  1. sa fim serioși ..toți dam vina pe sinteticul de pe motorul …și alții se antrenează și joaca pe sintetic dar nu vezi atitea accidentări! UTA e campioana la accidentări…

    0
    0
  2. Fără doar și poate din cauza suprafeței de joc se ajunge la atatea accidentari…. păcat de băieți..

    0
    0
    1. Nu cred……UTA mare(seniorii) nu se antreneaza pe sintetic,decat ultimul antrenament in preziua jocului de acasa….Altundeva trebuie cautate aceste accidentari bruste, probabil….
      Cad piese de baza,rand pe rand,medical,ca si popicele…..Am emotii si la cumulare cartonase vadite,nu cum le lua Copaci,gratuite…..Istericale,etc….
      Ceva nu se mai leaga…..Ceva nu pusca…..Miculescu este in cadere libera,Ionita incearca ceva,dar este haotic,dezorientat total,pe Buhacianu nu il mai joaca nimeni,decat portarul Iacob,Cipri Rus este extraordinar,dar mai mult de 25-30 minute,maxim, nu rezista in forta…..se pare….
      Nu exista mijloc de legatura,acolo este ceva bai….Pierdem posesie si nu suntem nici in atac sustinut si nici nu reusim sa ne repliem rapid….Raman spatii mari,peste tot si schema este deja cunoscuta….Ceva s-a rupt fata de primele etape….Balint trebuie neaparat sa schimbe ceva,altfel ne vom regasi in pluton……

      0
      0
      1. D-le GIRO desi mai cam muscat in unele comentarii si facut nemeritat cu ou si otet….totusi eu te apreciez in ceia ce comentezi,eu fiind utist inrait si prea le nimeresc !.Noroc cu Iacob,caci fundasii nostrii sunt cam greoi,Miculescu e pe langa….iar cel cu fata comicului Stan e de 10-15 minute ca nu mai poate !Pacat de cei 4 accidentati,iar la mijloc se prea greseste in special de Lorenzi…De nu batem la Pandurii e cam >Jale< unele echipe aduna puncte la adevar !Piturca cere gazon nou la Craiova montat pe pamant,nu pe nisip si atentie la viitorul gazon de pe Neuman,ce sa nu fie montat pe nisip caci se rupe usor !!!!!!Mata blanda a Ripensiei…… ne-a zgriat rau si se bucura de esecurile noastre……Hai UTA in campionat cu viictorii.iar Cupa o castiga altii !

        0
        0
  3. De acord cu voi, dar jucatorii astia de la Pandurii T. Jiu s-au Metaloglobus , nu tot pe sintetic joaca si parca nu sunt atatea probleme dar uite ca, sunt jucatori noi veniti care nu sunt obisnuiti cu sinteticul si apar problemele !!! Cu Pandurii, tot pe sintetic vor juca !!!

    0
    0
  4. E mare pierdere acest Stancu! Ăsta chiar a pus osul , si cu Mioveniul a avut o interventie bună, iar la Petrolul a avut o interventie la Marinescu la 0-0 cand a trecut ăla pe lângă Melinte ca acceleratu in halta utviniș! Atunci dacă era gol acum eram undeva la mijlocul clasamentului! Mulțumiri Bogdan pt devotament, însănătoșire grabnică, te așteptăm să revii la fel de motivat si dedicat echipei!

    0
    0
  5. După accidentări și suspendări ,cum va arăta în câteva etape echipa . Nimeni nu va. putea ghici . Iar ne uităm cu speranțe spre medicina recuperatorie .care e confruntată cu pb. de durată Unde se poate preveni ,e la cartonase. Multe luate. ușor. Cum nu s-a putut afla de la început de impactul devastator la sintetic Am putea spune că pentru jucător e mai sănătos noroiul. !! Ne amintim cu pe noroi se. mai scula cate un atacant și împingea mingea în plasă . Nici așa ,dar nici sa ramai. fără jumătate de lot. Și încă aia buna !!!

    0
    0
  6. cica se anuntau mari proteste pt stadion…….ne au furat si cand ati cerut socoteala v a linistit bibart daca ne aratati manarile la toata tara va tai fondurile de la uta parca bibart vine cu bani de acasa nu tot banii nostrii ii manevreaza!!!nu va fi niciodata uta echipa mare iar pt ca exact cum sunt politicienii asa sunt si suporterii iar va dau scris uta de la tg jiu daca nu pierde iar ca si cu ripensia maxim egal cu emotii nu va fi anul utei pentru ca nu avem coloana vertebrala la arad suntem fricosi lasi hoti gaunosi exact cum sunt politicienii din arad asa sunt si suporterii!

    0
    0
  7. Bine Mike acuma ca ne ai catalogat pe toți și ne ai băgat intr o oala pe toți lasa ne în durerea noastră. Mersi

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button