Progresul Pecica

Pecica a luat tot potul la Ghiroda! Benga: „Două penalty-uri refuzate” vs. Stupar: „Am câștigat prin organizare și prin forța grupului”

A venit și ziua primului succes extern al celor de la Progresul Pecica de la promovarea în Liga 3-a. Pe terenul celor de la Ghiroda, a decis reușita lui Dan Puie, din minutul 33, cele trei puncte făcând din trupa lui Stupar cea mai bine clasată formație arădeană după 5 runde disputate în seria a 4-a.

Pentru CSC Ghiroda și Giarmata Vii a fost al doilea eșec la rând, după cel de la Becicherecu Mic. „A fost o primă repriză echilibrată, dar nu ne-am ridicat la nivelul dorit. În partea a doua, am fost peste adversar, am avut 4-5 ocazii mari, nu am marcat și Pecica a fragmentat foarte mult jocul. Am avut și două penalty-uri refuzate, unul foarte clar, cred că meritam cel puțin un egal. Suferim după meciul din Cupa României, ne-a lipsit Baranyi, am forțat în două competiții, avem accidentați și asta s-a răsfrânt asupra rezultatelor din ultimele două partide. Am pierdut cu două echipe nou-promovate, dar nu sunt neapărat surprins. Atât Becicherecu, cât și Pecica jucători foarte valoroși, cu sezoane întregi în ligile doi și trei. Este o serie echilibrată, oricine poate să bată pe oricine. Poate doar Craiova este peste toate, deși a câștigat și ea trei partide pe final. Dar au de toate, și bani și lot, se ocupă bine de toate aspectele”, a spus Tavi Benga, antrenorul ghirodanilor, la finalul disputei cu pecicanii.

Așadar, Progresul rămâne cu accidentul de la Becicherecu Mic, echipa fiind în evidentă creștere de joc în ultimele etape. „Știam că ne așteaptă un meci greu, cu o echipă dificilă, care până etapa trecută a stat cocoțată pe locul întâi. Până la urmă, a fost o victorie meritată, muncită, am câștigat prin organizare și prin forța grupului. Ne bucurăm pentru cele trei puncte și ne gândim la etapa următoare. Suntem o echipă mică, muncitoare, care, cu determinare și agresivitate pozitivă în zona mingii, poate surprinde pe oricine la acest nivel. Când aceste lucruri lipsesc, pot să apară probleme. Este foarte importantă organizarea jocului pe cele trei momente, bazându-ne pe ea vrem să strângem cât mai multe puncte”, a menționat Dan Stupar.

Dan Puie, omul de trei puncte al „galben-albaștrilor” a început sezonul pe bancă, dar a revenit cu realizări în primul „11”, ca al doilea atacant în spatele lui Szekely. „Puie este un jucător decisiv, emblematic, a înscris campionatul trecut 35 de goluri pentru noi. Forma sportivă de moment și utilizarea juniorilor influențează alcătuirea primul <<11>>, însă Dan Puie este un jucător de caracter pe care ne bazăm”, a adăugat antrenorul Progresului.

 

Comentarii Facebook

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close