Fotbal judetean

Schimbare inspirată pentru „cărțile” play-offului: CS Ineu – CS Glogovăț 2013 1-0 + FOTO





Echipe ale contrastelor, Ineul și Glogovățul și-au dat întâlnire în etapa a 6-a a Ligii a IV-a, cu dorința de a rămâne în anticamera zonei de play-off. Punctele le-au luat gazdele doar pentru că au reușit să fructifice una dintre multiplele ocazii ivite.

În prima parte, zărăndanii au ratat inclusiv un penalty, prin Dan Mâneran, însă și Bârdan a reușit „performanța” să nu trimită în plasă din numai 2 metri. „Vladi” a răspuns prin Ardelean și Negrea, iar după pauză, mai precis după golul de 1-0, și prin Andrei Gornic. Referitor la reușita ce a decis destinația punctelor, aceasta a venit în minutul 61 de la Florin Teședan, intrat pe teren după odihnă. Florea a pătruns pe stânga, a șutat bine, Ciornei a respins în față și fostul sebișean a marcat din trei metri, din alunecare. Oaspeții au luptat până la final, dar nu au obținut nimic, în afara unui cartonaș roșu pentru David Florea.

Ineuanii rămân cu punctele și sunt la o lungime de undă de un loc în play-offul primului eșalon județean. „Meci echilibrat din care am ieșit învingători de abia spre final. Din păcate, avem fluctuații mari de joc, sperăm să câștigăm încredere și să vină și rezultatele. Am avut ocazii mari în prima repriză, în timp ce în a doua ne-am mulțumit cu golul și vreo două șuturi pe poartă. Mergem mai departe, ne pregătim și vrem să vedem cât de sus putem ținti”, a spus Cristi Sculici tehnicianul „alb-albaștrilor”.

Glogovățul pune capăt seriei pozitive cu 7 puncte din 9 posibile într-o zi cu multe probleme de lot. „S-a văzut lipsa celor șase jucători, fundașii centrali Mariș și Pantiș, apoi Diarra, Boteș, Faur și Mărculescu. În prima repriză, am încercat să stăm în apărare și să jucăm pe contraatac, păcat de ratările lui Renato (n.a. Ardelean) și Negrea. În repriza a doua am ieșit la joc de abia după gol și am forțat egalarea, dar, din nou, nu am găsit drumul spre poartă și a trebuit să ne recunoaștem învinși. Dacă am fi avut măcar o parte din jucătorii absenți nu cred că am plecat fără cel puțin un punct de la Ineu, sperăm să strângem mai bine rândurile cu cei de la Socodor”, a punctat și Călin Dehelean, tehnicianul lui „Vladi”.

Formații:

Ineu: Mureșan – Balint, Șerban, Mihuț, Hulbăr – Dodu (46 Gavrilaș) – Balaci (46 Teședan), Bârdan (58 Zamă), Spătaru (52 Fereștean) – D. Florea. Antrenor: Cristian Sculici.

Glogovăț: Ciornei – Neag, Ruja, L. Avram, Burcă (65 Stoian) – Coșa, Doboș, S. Popa, A. Gornic – D. Ardelean – C. Negrea. Antrenor: Călin Dehelean

Arbitri: Darius Leah – Alina Mihoc, Remus Naghi

Observatori: Mircea Toderici, Romulus Babău

Mini-galerie FOTO CS Ineu – CS Glogovăț 2013  1-0









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button