UTA Arad

Câinii au mușcat pe „Motorul”! Povestea în imagini a partidei de Cupa României: UTA – Dinamo 1-3





Aradul aproape că s-a oprit în loc pentru meciul de fotbal eveniment dintre echipa sa fanion și Dinamo București. Încă de la orele dimineții, de când primii suporteri ai „câinilor roșii” au ajuns în orașul nostru puteai respira aerul unei zi speciale. Dar speciale nu doar în sens pozitiv căci traficul a fost serios îngreunat în centrul orașului de deplasarea celor câteva zeci de susținători ai formației din Ștefan cel Mare, jandarmii fiind destul de neinspirați în aces sens.

Conflicte majore dintre cele două tabere „roș-albe” ce nu se prea înghit nu au existat. Au zburat ceva sticle în zona barului de la capul podului Traian, iar în stadionul burdușit din Aradul Nou au mai existat câteva incitări minore, dar nu s-a ajuns la lupte corp la corp. Scenariul a fost, însă, cu totul altul la Timișoara, acolo unde susținătorii lui Dinamo (s)-au bătut cu rivalii de la Poli pe o stradă lăturalnică.  Au fost avariate și autoturisme, dar nimeni nu a fost transportat la Spital, ci doar la secția de Poliție.

Meciul în sine a fost câștigat de trupa lui Uhrin jr. în repriza a doua, atunci când dorința ei de victorie a fost mai mare decât a arădenilor. Și așa decimați de accidentări, „roș-albii” de pe Mureș parcă s-au speriat de perspectiva rămânerii și competiția KO, iar Nistor et. comp. au taxat momentele de deconcentrare ale adversarilor. S-a terminat 1-3, iar UTA-ei i-a rămas să lupte cu toate forțele în campionatul ligii secunde, unde ocupă locul secund cu un joc (cel de pe terenul lui U. Cluj) mai puțin disputat.

Mai jos aveți o galerie FOTO semnată de colegul nostru Viorel Muscă de la partida de astăzi, de pe „Motorul”


Galerie foto Cupa României, UTA – Dinamo 1-3


2 comentarii

  1. Cu mare respect si stima,@Lucian,te rog defineste Nistor&co,sau definitia ca fara Nistor nu ar exista &co…..Degeaba l-au injurat anumiti…..nici o scuza……Nu alearga foarte mult,dar mereu stie sa fie liber,are timp de gandire,pase,preluari…Uneori pare sa coboare,apoi te trezesti cu el in treimea adversarului(la noi) cu pasa decisiva….Asta ne lipseste noua…..Se rupe distanta la noi,la UTA…..Pornim cumva,plecam cu atacantii si linia de mijloc se opreste brusc,atacantii ramanand izolati….nesustinuti din benzi,catre mijlocasii ofensivi,care nu ii avem sau de….. .Se creeaza acel spatiu mort,unde astazi,Dinamo ne-a predat lectie de geometrie…..Este un gol imens intre liniile noastre…..Nu se leaga intre ele…..In prima repriza am fost peste Dinamo,cu mult….Stau sa ma gandesc,din ce cauza,la 1:2,nu s-au facut schimbari?Ca sa umilesti pe un Oroian,Vulturar?ca sa ce?Ca sa le dai minute?
    P.S.,fara critica…..Priviti va rog plasamentul portarului de Cupa,la ambele goluri,indragostit de bara sta,fara de iesire….
    Sa facem diferenta…..Ce degajari face Iacob,pe ceafa atacantilor si cand Bolboasa ii fute una cu spitz,direct central,pe Nistor…..Bolboasa era chitit pe drona…..Buff…Speriat rau de tot Bolboasa…..
    Vad sincer doi jucatori plecati in iarna….Pe Lorenzi si Bolboasa….Morti!Out!Bolboasa nu simte careul……Lorenzi,la intamplare…..Haotici rau….

    0
    0
    1. Ai dreptate cu Lorenzi , doar ocupă ampulea un loc in echipă. Fără supărare Apostule, dar ca ăsta e mai bun Poiană de la Resita fost la Lipova. Sau jucăm cu Isac si Miculescu in acelasi timp…este doar o chibitareala , Balint e cel care se pricepe mai bine. Dacă eram eu Balint, bagam echipa a doua cu Crisul, participarea asta in cupă a adus doar oboseală si suporteri mulți care vin doar cu steauadinamo si poli. In campionat ăștia vor mai veni doar cu poli si poate cu rapid.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button