Fotbal judetean

Cuedan o preia pe Podgoria Șiria cu obiectiv clar, promovarea în Liga 4-a!





La nici trei săptămâni de la despărțirea de Unirea Sântana, Dan Cuedan a bătut palma cu o nouă formație din fotbalul județean. Este vorba despre divizionara a cincea, Podgoria Șiria, implicată în lupta pentru accederea în Liga 4-a.

Formația de la poalele Cetății tocmai a pierdut primul meci oficial al stagiunii (0-2 cu Avântul Târnova), iar conducerea clubului a decis să schimbe la nivelul băncii tehnice. „Datorită conjucturii, ne-am despărțit de Leo Pința, căruia îi mulțumim pentru colaborare și cu care, sper eu, să mețin o relație de respect și prietenie. Echipa va fi preluată de astăzi de Dan Cuedan, care e un tehnician care nu mai are nevoie nicio prezentare, împreună cu care să ne îndeplinim obiectivul, promovarea în Liga 4-a. Noul tehnician va conduce primul antrenament la Șiria în această seară, ocazie cu care am putea să oficializăm două noi transferuri”, spune Ionel Tulac, președinte și atacant al Podgoriei.

După 6 runde în Seria B a Ligii a III-a, șirienii sunt pe locul 3, după Șepreuș și Bocsig, cu 13 puncte. Cuedan va debuta pe banca noii sale echipe duminică, la Satu Nou.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button