Liga a 3-a

Liga 3-a (seria a IV-a), etapa 6-a: Progresul face scorul weekendului și e noul vicelider, Craiova tot mai singură în vârful ierarhiei





Vineri 27 Septembrie, ora 17.00

ACS Poli Timişoara – Flacăra Horezu    2-0
Iseini (35), Ochea (67)

LPS Cetate Deva – Gilortul Târgu Cărbuneşti    2-0
Ţoiu (20), M. Lupu (22)

Crişul Chişineu Criş – Şoimii Lipova    1-0
S. Sabău (19)

CSC Dumbrăviţa – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii     1-0
D. Codrea (85)

Sâmbătă, 28 septembrie, ora 17

Gloria Lunca Teuz Cermei – ACSO Filiaşi    1-1
Bulza (63) / Ghighilicea (42)

Fortuna Becicherecu Mic – Naţional Sebiş    1-1
Soare (17) / Chiş-Toie (64 – pen.)

Progresul Pecica – Viitorul Dăeşti     5-2
Bozian (1, 67), Puie (12, 63), Gabor (58) / Neacşu (42), Dima (44)

Duminică, 29 septembrie, ora 11:00

CS Hunedoara – U Craiova 1948 SA    2-4

Vasinc 65, R. Cristian 84 / Răducanu 12, Raicea 50, Cl. Bălan 53, Gugu 67

Clasament
Etapa următoare (4-5 octombrie, ora 15.00): Ghiroda – ACS Poli, Dăești – Dumbrăvița, Sebiș – Pecica, Lipova – Becicherecu, Tg. Cărbunești – Chișineu-Criș, Filiași – Deva, Craiova – Cermei, Horezu – Hunedoara.








13 comentarii

  1. Dragi Pecicani, va rugam din toata inima, daca aveti posibilitatea sa ajungeti pe primul loc, sa nu va feriti sa promovati in liga a 2-a, cum a facut-o Lipova, anul trecut. Tot inainte baieti!

    0
    0
    1. Va da U bani si va sustine in liga 2 cum a dat si la Lipova . Sunt convins ca diferenta de la cat au acum pana la 800000-1200000 o pune U. Tare sunt destepti toti . Ma intreb dc U stie ca o echipa care termina pe primul loc si nu merge in liga 2 nu mai poate promova 3 ani . E greu cu unii . Dar e usor din spatele tastelor .

      0
      0
      1. Ce vi s-a mai urcat fotbalul la cap la Sebis in ultimele săptămâni…tare mi-e ca va daPecica vreo 3 și va coboară cu picioarele pe pământ!

        0
        0
  2. Stai linistit,greul de-abia urmeaza.Si Giro de Cermei visa frumos,apoi….a disparut cand Cermeiul dadea in balta.Sa nu patesti la fel de prin etapa 15-16.,sa dispari si tu cu visele tale

    0
    0
  3. În vara spuneam ca domnul Stupar ii ce mai bun antrenor arădean…. Am fost contrazis dar încet încet rezultatele vorbesc.În fine…Bafta tuturor echipelor arădene !!!

    0
    0
    1. Subscriu, Stupi este cel mai bun antrenor aradean in momentul de fata si sper ca pe viitor, cand probabil nu o sa il mai putem tine pe Gyuszi, sa aiba si el sansa sa la UTA.
      Pana atunci insa mai este mult si fiecare trebuie sa isi urmareasca parcursul ascendent al carierei.

      Bafta, Stupi pe mai departe! Ai fost vei ramane febletea mea din UTA anilor ’90 la fel cum Cipri Rus ramane favoritul meu din UTA prezentului.

      0
      0
      1. Cel mai bun antrenor aradean e Todea. Stupi nu a trecut la licenta pro, Todea da..Todea nu ar fi mers vreodată la Poli, stupar a fost

        0
        0
        1. E parerea ta, ti-o respect insa nici Todea nu are performantele lui Stupi. Vezi munca lui de la UTA U19. Nu intotdeauna o diploma iti certifica valoarea.

          Il respect pe Todea si il pretuiesc dar ca antrenor eu il vad pe Stupi peste el.

          Cat despre faptul ca Stupi a jucat la Poli, da e adevarat insa de-alungul istoriei au fost si polisti care au jucat la noi, vezi Titi Varga.

          0
          0
  4. Multumesc mult Kidu pt remarci si apreciieri. Am respectat si respect cel mai mult clubul meu de suflet, UTA si deasemeni pe suporterii ei. Cit despre profesie, cu siguranta trebuie sa vorbeasca doar rezultatele . Intodeauma e loc de mai mult si mai bine, important sa fi preocupat si devotat acolo unde e nevoie de tine si fata de cine iti arata incredere. Multa sanatate si bafta tuturor. Tinem pumnii pt UTA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button