UTA Arad

Nouarul Ioniță, responsabil cu asisturile contra daco-geților: „Avem nevoie de toată lumea ca să promovăm!”





Chiar dacă nu a înscris, Alexandru Ioniță a contribuit cu trei assist-uri la victoria clară, 6-0, cu Daco-Getica, echipă care nu a pus vreo problemă UTA-ei în cadrul etapei a 9-a a Ligii a 2-a. „Avem multe de spus în continuare, această victorie a fost meritată pe deplin, nu cred că cei de la Daco-Getica au avut vreo fază notabilă. Important e că am câștigat, demonstrăm de la meci la meci că devenim o echipă și mai puternică, și că merităm să fim acolo în față”, spune „nouarul” arădenilor.

Toți cei trei atacanți ai arădenilor au jucat din primul minut contra trupei lui Baciu, iar satisfacțiile au fost maxime. Valentin Buhăcianu a devenit golghterul ligii secunde după ce a înscris de patru ori în poarta lui Began, în timp ce Cipri Rus a atins și el cota 7 reușite. De data aceasta Ioniță a rămas la serviciu cu pase de efect pentru colegii săi. „Eu îmi fac treaba cât pot. Nu e important cine dă gol, important e ca echipa să câștige, în modul în care a făcut-o astăzi. Nu contează sistemul sau cine joacă, pentru că noi suntem de valori egale și nimeni nu are postul de titular asigurat. Ca să prinzi primul <<11>> trebuie să demonstrezi și cred că fiecare își dorește acest lucru. E bine că Vali și Cipri înscriu mult, avem nevoie de toată lumea ca să promovăm, dacă ne dorim cu adevărat asta”, mai afirmă fostul „vârf” al lui FC Koln, care are a strâns cinci goluri stagionale pentru „roș-albi”, trei în campionat și două în Cupa României.

Până la următorul duel pe puncte vor mai trece 18 zile, dar utiștii susțin că rămân concentrați. Iar reîntâlnirea lui Ioniță cu Rapidul, echipa la care a explodat în fotbalul românesc, se amână. „Vom gestiona perioada de pauză cu seriozitate și cu antrenamente zilnice pentru a aborda următorul meci la fel ca și cele de până acum. Chiar nu m-am gândit la meciul cu Rapidul, fiindcă aveam de trecut de meciul cu Daco-Getica. Acum că s-a amânat nu e nicio problemă, o să jucăm după programul refăcut de Federație și, probabil, vom avea destule partide înainte de Rapid. Avem un lot foarte bun, nu va conta că jucăm mai multe meciuri într-o perioadă scurtă. Indiferent cine joacă își va face treaba 100%.”

Juniorul de 24 de karate al arădenilor nu s-a deblocat nici ieri, ratând câteva ocazii din situații bune, dar Alex Ioniță își reafirmă încrederea în el: „David Miculescu a făcut un meci foarte bun, are toată susținerea noastră în continuare. Când va începe să dea goluri toată lumea va vorbi altfel despre el. Nici în momentul de față nimeni nu ar trebui să vorbească urât despre David, fiindcă se pune în slujba echipei și dă totul pe teren”.

Despre randamentul penultimului transfer al verii la UTA a vorbit după meci și Laszlo Balint. „Chiar dacă nu a marcat, Alex Ioniță și-a făcut simțită prezența prin pasele de calitate pe care le-a dat pentru colegii care au înscris și nu numai. Nu se spune niciunde că toți atacanții trebuie să dea goluri pentru a considera prestația lor foarte bună”, a punctat antrenorul „roș-albilor”.

Ioniță a semnat cu UTA pe 21 august, după ce arădenii s-au despărțit amiabil de israelianul Amir Khalaila, care nu a acceptat statutul de rezervă la gruparea de pe Mureș.

14 comentarii

  1. Cred că pe Miculescu îl prea forțați. O fi el talentat ,dar virsta nu așteaptă. Dacă nici anul viitor nu se va debloca ,înseamnă că atît este valoarea lui. Denis Man și Petre într-adevăr Sint doua talente foarte valoroase ,nu a trebuit mult timp sa se acomodeze cu L II -a .Bravo lor .

    0
    0
    1. Cred că ai dreptate,prea e forțat,poate va juca la nivelul așteptărilor dar trebuie răbdare.
      Și Stahl s-a vrut a fii o certitudine, depinde și de mentalul jucătorului,nu cred că clubul îl joacă de dragul tatălui său,sunt juniori buni la Arad,elite u19 e o competiție care poate aduce multe beneficii clubului,se vede munca făcută cu profesionalism de cei implicați.

      0
      0
  2. Atat timp cat David nu va juca le postul lui de baza, in spatele varfului, ci va juca in continuare in partea dreapta, nu va asteptati sa faca miracole. Putina rabdare nu ar strica, sa nu uitam ca are doar 18 ani, nici Denis sau Adi Petre nu au rupt gura targului de la inceput.A dat 3 goluri cu Ucraina U 19 in ultimile 2 meciuri amicale pentru ca a jucat le postul sau. DECI, RABDARE OAMENI BUNI!!!

    0
    0
      1. Vad tot mai multe mesaje rautacioase la adresa jucatorilor tineri , ca sunt fortati ca sunt fragili ca nu mai stiu eu ce….
        Fratilor daca sunteti suporteri adevarati , inainte de a lasa un comentariu rautacios. nu va ganditi ca unii jucatori ar putea sa citeasca din mesaje si ar putea sa ii afecteze:
        Stiu ca multi o sa imi sariti in cap , si o sa imi dati tot felu de exemple , ca alti suporteri se comporta mai urat cu propii jucatori ( ex Dinamo ) si ajung la amenitari si tot felu de lucruri .
        Da noi suntem suportei aradeni noi tre sa fim exemplu pentru restu sa vb constructiv , ca jucatoru sa si aminteasca de noi mereu : si sa nu uitam ca sunt din propia pepiniera si nu am dat bani pe ei in caz ca va intrebati ca iau bai “multi , si nu isi justifica investitia
        Haide UTA⚪️?

        0
        0
        1. George nu sint comentarii răutăcioase…pur și simplu vorbim ,ne dam cu părerea . Nu neapărat trebuie sa am dreptate eu. Poate Miculescu se va debloca și va fi cel mai bun. Totul depinde de el dar trebuie cît mai repede ,că anii trec. Este un site unde suporterii adevărați se adună și discută ,împart diferite păreri.

          0
          0
  3. Foarte bun Minculescu ,un jucator tanar si talentat,are timp sa creasca in evolutii si mai mult, trebuie rabdare ,pana acum de cand s-a impus in primul 11, mie imi place cum joaca pe teren, OROIAN, un alt jucator tanar care ma impresionat mult pt. cum joaca de bine , judeca fazele foarte bine vazandu- se la ce pase magistrale a dat pt. Buhacianu !!! Baravo lui , daca o sa fie in continuare serios si isi respecta meseria de fotbalist, o sa ajunga foarte mare fotbalist pt. ca are stofa !!! ISAC, iarasi un jucator la fel de tanar si foarte talentat, sper din tot sufletul ca, UTA. cu acesti jucatori tineri foarte talentati sa faca pasul spre liga1a !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  4. Acesti tineri trebuie incurajati tot timpul,mai este vreme sa creasca(un an sau doi).Nu stiu cata lume din cei care scriu pe aici l-au vazut pe Domide cand a debutat,dar ce mare fotbalist a ajuns.Asa ca rabdare si cu acesti tineri.

    0
    0
  5. David Miculescu și-a demonstrat deja calitățile, doar că acum trece printr-o perioadă puțin mai grea ,inconstanța fiind păcatul jucătorilor tineri, iar David nu face excepție. Băiatul trebuie incurajat și sunt sigur că va răsplăti in curând increderea investită in el. Până atunci să fim bucuroși că avem alți jucători care pot decide un meci.

    0
    0
  6. Va rog sa o lasati mai moale cu menajarea juniorilor, ca trec printr-o perioada mai dificila din prisma varstei. HALLOO, pe vremea cand eram eu junior trebuia sa speli ghetele seniorilor, nu demonstrai in teren erai bun de tras la raspundere, umpleam bidoanele cu apa, duceam sacul/sacurile de mingi. Acum ne-am emancipat, am devenit sensibil. Va spun eu ce le lipseste acestori jucatori tineri, sa fie bagati si scosi de unde au iesit de catre seriori.

    0
    0
      1. Kidu-le, nu e vorba de a fi exemplu bun sau rau. Asa era pe vremuri, omul are dreptate. Seniorii erau niste semi-zei si erau slujiti de juniori si tineretul-rezerve, bucurosi sa intre in gratiile unui „batran”. Azi sunt mai preocupati de tatuaje, gagici si masini (mare deceptie pt mine-Man..) decat de fotbal.
        Si marele Nastase a fost copil de mingi, nu cred ca este o rusine, pe vremuri sa vezi un meci pe viu fara sa platesti era un privilegiu.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button