Fotbal feminin

Naționala lui Bugar a remizat cu Slovacia, arădeanca Olariu a ratat debutul din pricina unei accidentări





Reprezentativa feminină Under 19 a României participă în perioada 1-7 octombrie la turneul de calificare pentru Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European din iulie 2020 din Georgia. Cu Florin Bugar la „cârmă,”, nimeni altul decât „principalul” arădencelor de la AC Piroș Security, „tricolorele” au debutat cu o remiză, 1-1, în compania formației similare a Slovaciei. Golul României a fost marcat de fotbalista Benficăi, Mădălina Tătar, în minutul 82, din penalty, pentru adversare înscriind Tipulova, în minutul 32.

Convocată în premieră la națională, Melisa Olariu nu s-a mai deplsat în Macedonia, la  Skopje, împreună cu celelalte „tricolore” și asta pentru că acuză o întindere la ligamentul patelar al genunchiului stâng. Fotbalista din Semlac s-a întors dezamăgită acasă, va efectua un RMN, fiind posibil să rateze și următoarele partide din campionatul Ligii 1. Mijlocașul de bandă era una dintre junioarele echipei, așa că Bugar va trebui să găsească o altă soluție și, probabil, va apela la Bianca Biriș, fotbalistă din Sânnicolau Mare, crescută chiar de el la CFR Timișoara.

Revenind la campania din Macedonia, România U19 va înfrunta vineri, 4 octombrie, campioana europeană en-titre, Franța. În fine, luni, în ultimul meci al grupei, selecționata lui Bugar va da piept cu gazdele de la Macedonia de Nord. Primele două clasate din fiecare grupă plus patru cele mai bune locuri trei vor merge la Turul de Elită. Turneul final al EURO 2020 dedicat formațiilor U19 va avea loc în Georgia și vor participa câștigătoarele celor șapte grupe din Turul de Elită plus țara gazdă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button