UTA AradzTOP ARTICOLE

Balint își testează echipa în weekendul fără meci oficial: UTA întâlnește Păulișul pe „Motorul II”!

Un singur meci a fost amânat în runda cu numărul 10 a ligii secunde și acesta o implică pe „Bătrâna Doamnă”. Arădenii și-au amânat deplasarea de la București, cu Rapidul, pe motiv că Damian Isac și David Miculescu au răspuns convocării la lotul național U19, care începe drumul spre Euro 2020 cu primul turneu de calificare, între 8 și 14 octombrie, la Belgrad.

Dar, „roș-albii” vor avea parte de o partidă în acest weekend, dar una cu caracter amical. Aceasta se va disputa sâmbătă, de la ora 11, pe terenul „Motorul II”, deși inițial a fost programată pe arena din Sânnicolau Mic. „Am fi dorit să le oferim suporterilor noștri confortul necesar urmăririi unui meci, dar, din câte am înțeles, pe terenul <<Banatul>> sunt diferite competiții. Atunci, am preferat să rămânem pe terenul nostru de antrenament, să disputăm acest test și să atingem obiectivele fixate în această săptămână fără joc oficial. Cerându-ne scuze încă de pe acum fanilor, noi îi așteptăm să ne urmărească dacă binevoiesc în condițiile oferite de <<Motorul II>>”, a spus Laszlo Balint.

Fiindcă Ursu acuză o răceală, iar Salka și A. Gavrilă vor juca în disputa juniorilor U19 la Timișoara, cu LPS Banatul, antrenorul arădean va avea la dispoziție 14 jucători de câmp mari și lați. Dintre aceștia, Vulturar va juca doar o repriză, fiindcă duminică va evolua în derby-ul Aradului la Liga Elitelor U16, UTA – Viitorul. Trupa lui Dinu Maghici ocupă locul 6 în Liga 4-a Arad și și-a amânat jocul din weekend cu UTA II, tocmai pentru a putea juca amicalul de mâine, cu prima echipă a „roș-albilor”.

Comentarii Facebook

4
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close