Fotbal feminin

Echipa de fete a Viitorului își începe aventura cu o eliminare din Cupa României: „Mai avem mult de muncă!” + FOTO

Cele 16 formații din Liga 3-a feminină la fotbal au intrat în primul tur al Cupei României la fotbal. Vorbim în special de formații nou înființate, cum au fost și cele două care s-au duelat sâmbătă dimineața, pe terenul din Sânleani.

Viitorul Arad a întâlnit-o pe ACS Student Sport Alba Iulia, oaspetele având câștig de cauză cu scorul de 7-3, după 4-1 la pauză. Construită pe scheletul fostei formații a Ineului, echipa patronată de Giovanni Catanzariti a avut și câteva debutante. Una acestea a fost Denisa Mateucă, sora fotbalistului Crișului, Florin Mateucă, prezență obișnuită la concursurile atletice.

Pentru fotbalistele Viitorului Ana Mihăilescu a reușit „dubla”, iar Carla Stan a marcat și ea odată în poarta formației din Cetatea Unirii. „Fetele au intrat puțin timorate pe teren și ne-am făcut meciul greu încă din start. Echipa oaspete a fost puțin peste noi și diferența s-a făcut și tabelă. Mai avem mult de muncă, dar și de un portar experimentat pentru a da siguranță echipei”, a spus antrenoarea arădencelor, Valentina Haida.

Tănasie – Cristea, Covaci, Muj, Preală – Moroșan, Mihăieș, Onisor, Stan – Mihăilescu, Mateucă a fost echipa de start a Viitorului, pe teren mai intrând D. Sabău.

Așadar, Viitorul părăsește Cupa încă din primul tur, pentru ca peste o săptămână să debuteze și în campionat, în seria a 2-a, pe teren propriu, cu ASU Poli.

Galerie FOTO de la Viitorul Arad – ACS Student Sport Alba Iulia, scor 3-7, semnată de Viorel Muscă

Comentarii Facebook

3
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close