30/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

A căzut și „capul” lui Dică: Fostul mijlocaș e la a doua despărțire de FC Argeș!

Nicolae Dică a plecat din nou de la FC Argeş. Clubul a făcut anunţul în decursul zilei de luni, iar echipa va fi condusă în viitorul apropiat de Valentin Năstase. Mişcarea vine în plin sezon, după doar 10 etape din Liga 2. Cel mai probabil, eșecul înregistrat în week-end cu ASU Poli, 0-3, i-a fost fatal tehnicianului.

FC Argeș, echipă care își manifestase intențiile de a promova, are un start de sezon sub așteptări. Piteștenii au 4 înfrângeri în 10 meciuri și se situează pe locul 6, la trei puncte în spatele celor de la UTA, ocupanta locului 3, dar cu două partide mai mult decât arădenii.

Despărțirea de fostul mijlocaș a fost confirmată și printr-o postare pe profilul oficial de Facebook al clubului Campionii FC Argeș:

„Mulţumim, Nicolae Dică!

În perioada următoare echipa va fi condusă de Valentin Năstase. Alături de Nicolae Dică au plecat şi secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă.

Vă mulţumim pentru munca depusă şi vă urăm mult succes în carieră!”

În unele cercuri, Nicolae Dică a susținut că nu a fost dat afară, ci a cerut chiar el încheierea raporturilor de muncă cu formația din Trivale.

În weekend, a mai căzut și „capul” lui Laurențiu Diniță, cel care nu a reușit să facă din Chiajna una dintre forțele ligii secunde după primele zece runde. Fosta prim divizionară a remizat sâmbătă, 1-1, cu Metaloglobus chiar pe teren propriu.

Cristian Dulca (U. Cluj), Cosmin Petruescu (ASU Poli) și Erik Lincar (Turris) sunt ceilalți antrenori schimbați de la începutul prezentei stagiunii a ligii secunde cu Adi Falub, Mugur Gușatu, respectiv Florin Bratu.

1
0