UTA Arad

Miculescu a marcat pentru România U19, dar a ratat și un penalty în remiza cu Serbia +VIDEO





Naționala pregătită de fostul tehnician utist, Laurențiu Roșu, a disputat primul joc din grupa de calificare pentru Campionatul European 2020, rezervat jucătorilor născuți începând cu 1 ianuarie 2001.

Primul adversar al „tricolorilor” a fost Serbia, gazda acestei grupe de calificare. Cu utistul Davi Miculescu titular, „tricolorii” o primă repriză modestă, fiind conduși cu 1-0, după reușita lui Pavlović (32).

La pauză pe teren a intrat și Damian Isac, iar la două minute de la reluare a venit și egalarea. Cel care a înscris a fost chiar Miculescu, cu o lovitură de cap din 4 metri, după ce mingea i-a revenit din transversală la capătul unui corner al formației sale. „Decarul” României putea să-și pună și mai mult aprenta pe un rezultat mai bun, dar a ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 83. Miculescu a tras în stânga portarului Mićović, însă acesta i-a ghicit intenția și a respins mingea, cu ceva noroc, pe lângă bara din colțul opus. În minutul 88, Roșu l-a și schimbat pe marcatorul său cu Nițu, tabela rămânând fixată la 1-1.

Formații:

Serbia: 1. Mićović – 2. Radmanovac, 5. Balaž, 6. Eraković-cpt., 3. Stajić – 20. Novaković, 10. Pavlović (7. Jocic, 68), 16. Topić – 11. Savić (19. Velikić, 86), 8. Zukić (9. Dostanic, 75), 18. Stevanovic. Selecționer: Ivan Jevic

România: 1. Ducan – 22. Telcean, 4. Drăgușin, 5. Boloca, 3. Dumitrescu-cpt. – 6. Negrean (7. Dumitru, 46), 8. Ghindovean – 20. Popescu (14. Isac, 46), 10. Miculescu (17. Nițu, 88), 18. Marrone (11. June, 46) – 9. Mitruscsak (19. Munteanu, 61). Selecționer: Laurențiu Roșu

În celălalt meci din grupă, Spania a învins Lituania cu 2-0 și o va întâlni pe România pe 11 octombrie, de la ora 15, pe arena FK Rad, din Belgrad. În fine, Litiania – România se dipsută pe 14 octombrie, tot de la ora 15, dar pe stadionul Radski FK Zemun.

La Turul de Elită, programat în luna martie a anului 2020, se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe și cel mai bun loc trei, cărora li se alătură Portugalia.

La Campionatul European Under 19, care se va disputa în luna iulie a anului 2020, se vor califica cele șapte câștigătoare ale grupelor de la Elită împreună cu țara gazdă, Irlanda de Nord.

VIDEO cu golul lui David Micculescu contra Serbiei:

9 comentarii

  1. Pacat ca la club nu joaca nimic de cand a inceput campionatul !
    Va ajunge ca si Stahl , sa il huiduie lumea pe stadion !

    0
    0
    1. Comparația ta e buna,sa vedem până unde și dacă acest junior va putea depăși anumite așteptări……..???!!!venite din diferite părți,la încălzire când vine de pe bancă nu impresionează,nu pare prea profesionist…
      la încălzire… timpul le rezolvă pe toate…!??

      0
      0
    2. Exact…vedem cu totii…..Ceva nu functioneaza la Miculescu..chiar tampiti nu suntem cu totii?
      S-a dorit cladirea pe el….dar din pacate nu se regaseste…..Poate ca este folosit la sacrificiu,greu de anticipat…este sacrificat la du-te vino…..Staff-ul stie cel mai bine….Copilul trebuie lasat sa joace….Dat curaj….Miculescu este in blocaj psihic…vadit….Tracasat…..
      Un gol sa reuseasca si se va descatusa,cred eu….alatfel Oroian ii va da lectii….Asta ca ce vedem in realitate……

      0
      0
      1. Doar tu esti tâmpit
        Se vede caracterul tău ,acum șase luni doar pe el îl laudai
        Felicitări david Miculescu și Damian Isac,,haide UTA …sper ca nu citiți mizeriile astea

        0
        0
        1. Nu,dimpotriva @Ultras UTA,il laud mereu prin prisma grupului de juniori si sper ca sa se descatuseze pana la urma…doar ca vad sincer ceea ce vad toti…..Ca se pune prea mare presiune pe el,pe Miculescu,apoi intra Oroian si demonstreaza…..Goluri,pase de gol…..Adica despre ce discutam?
          Daca tu ma faci tampit si fara caracter,este strict problema ta personala…..
          Te rog frumos sa-mi amintesti cand l-am laudat eu pe Miculescu,fara rost?
          Unicul din totii gramada adusi in ultimele 2-3 sezoane,pe care il regret este Adilii…..Poti sa ma contrazici?
          Acum este altceva,in schimb…..Nu mai concepem altceva in afara de abordare la victorii…..

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button