25/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Replică palidă în fața liderului: Știința Petroșani – CS UAV Arad 39-11

Fără mai mulți jucători cu pretenții de titulari (Lucanu, Marinca, Maxim, Bradu, Tiron, C. Farcaș sau Nastiuc), CS Universitatea Arad nu a reușit să-i facă față echipei de pe locul 1 în Divizia Națională, Știința Petroșani. Cu atât mai mult cu cât meciul s-a jucat în județul Hunedoara, acolo unde „minerii” nu au mai pierdut demult.

După 19-8 la pauză, tabela s-a oprit la 39-11, punctele „studenților” arădeni fiind opera lui Dat (eseu) și Szucs (două transformări). „Ne-am ales și cu trei cartonașe galbene, au fost momente când am evoluat și în 13 oameni. Nu cred că era cazul ca arbitrii să iasă în evidență, dar acesta este nivelul unora dintre ei în acest moment”, a menționat Marian Grindei, antrenor și jucător al CS UAV Arad.

Dulgheru, Gabor, Argintaru – Pintea, Grindei – A. Farcaș, Postolachi, D. Stoica – Mathiu, Szucs – Dat, D. Pasztor, Iștoc, Chereji – Zăhărescu a fost primul „15” al arădenilor, de pe bancă mai venind: Popescu, Tat, A. Cristea, Erdei, Anton.

Trupa de pe Mureș rămâne cu 4 puncte în clasament, dar duminica viitoare pornește favorită în disputa cu Bucovina Suceava, de pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic.

0
0
%d blogeri au apreciat: