Gloria LT Cermei

Vocea refrenului „Ale, ale Cermeiule!” nu mai răsună la meciurile Gloriei





În vara lui 2016, Gloria Lunca Teuz Cermei scria istorie promovând în premieră pe scena a treia a fotbalului românesc. Cu bune, cu rele, gruparea din Țara Sămădăilor a scos-o mereu la capăt în cele trei stagiuni petrecute în Liga 3-a, anul trecut cochetând chiar cu locul promovabil la un moment dat. Oricum, poziția a patra e mai mult decât onorabilă pentru echipa ce reprezintă cea mai mică comună din circuitul eșalonului terț.

Însă micuța comunitate cermeiană a oferit oameni de calitate în sprijinul clubului, iar Marcel  Șerbănoiu este unul dintre ei. Administrator al terenului din 2012 încoace, Marcel a trăit, poate, cele mai bune vremuri din fotbalul cermeian. Perfecționist când a venit vorba despre echipa sa de suflet, economistul Marcel Șerbănoiu a făcut din baza sportivă din Cermei una dintre cele mai apreciate din județ. Iar calificativele au venit inclusiv din partea oaspeților de seamă, Răzvan Burleanu, președinte al FRF și fostul mare internațional, Ionuț Lupescu

Dar, Marcel a fost mai mult decât un bun gospodar al arenei și „cosmetician” al gazonului. Era primul care dădea tonul bucuriei la victorii și umărul pe care puneai pune capul la eșecuri. Oricum, nu stăteai prea mult acolo, căci Marcel știa să te ridice de la pământ cu o vorbă bună, potrivită pentru orice situație.

După 6 ani și jumătate, administratorul bazei sportive de la Cermei va purta un alt nume. Marcel Șerbănoiu se retrage pentru a se ocupa de o afacere de familie, un fast food românesc în centrul comunei Cermei. „Mulțumesc pentru încrederea și onoarea ce mi s-a făcut prin activitatea mea la acest club, sper că m-am achitat cu cinste și seriozitate de sarcini. Celui care va veni după mine îi doresc să facă mai mult decât am reușit eu”, a fost mesajul lui Marcel de la microfonul stației de amplificare, pe finalul partidei de sâmbătă, dintre Gloria Lunca Teuz Cermei și  Flacăra Horezu (scor 1-1).

La meciurile de acasă va veni negreșit când îi permite afacerea și promite să devină un mic sponsor al Gloriei. Jucătorii și tehnicienii i-au mulțumit pentru ce a făcut pentru ei și i-au transmis că deja îi simt lipsa. „Ale ale, Marcelule!” 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button