26/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Rugbiștii din Moldova nu se simt prea bine în Sânnicolau Mic: CS Universitatea Arad – CSM Bucovina Suceava 12-6

Dacă în deplasare nu a emis pretenții, CS Universitatea Arad și-a valorificat avantajul terenului propriu în acest debut de sezon în Divizia Națională de Rugby. Ca și împotriva bârlădenilor, „studenții” au revenit pe tabelă și contra unei alte formații din Moldova și și-au luat punctele, dar fără bonus.

CSM Bucovina Suceava a condus cu 6-0 pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, însă gazdele au revenit la 5-6 până la pauză, după eseul lui Cornel Farcaș. În partea a doua, D. Stoica a fost autorul unui eseu de penalizare ce a fixat tabela la 12-6 în favoarea CS U Arad. Ca și la Petroșani, elevii lui Marian Grindei au primit trei cartonașe galbene, prin frații Farcaș și Szucs, însă și moldovenii au avut două penalizări de acest gen. „Victorie muncită a băieților, în condițiile unui arbitraj ce a scârțăit din nou. Ne-am mirat și noi că doi dintre arbitri au venit tocmai din Moldova, de la Iași (n.a. Emanuel Gorodea) și Bârlad (n.a. Sorinel Bucur), sute de kilometri pentru un meci de Divizia A…”, a fost remarca lui Grindei.

CS Universitatea a evoluat în formula: Grindei, Argintaru, Dulgheru – Pintea, A. Farcaș –  Postolache, D. Stoica, Maxim – Vajdovics, Szucs – C. Farcaș, Nastiuc, Sîrb, Tiron – Zaharescu, de pe bancă mai intrând în luptă: A. Cristea, Marinca, Robota și Novacovici.

1
0
%d blogeri au apreciat: