UTA Arad

Meciul Rapid – UTA a fost reprogramat pe 20 noiembrie, o săptămână mai târziu arădenii o întâlnesc și pe Chiajna





Încetul cu încetul, arădenii își află exact programul încărcat din luna noiembrie, când vor fi nevoiți să joace tot la trei zile ca urmare a etapelor amânate la ultimele pauze destinate acțiunilor echipelor naționale. Deși la un moment dat s-a pus în discuție o disputare a restanței cu U. Cluj la mijlocul acestei săptămâni, totul a căzut din cauza faptului că „șepcile roșii” fuseseră programate vineri, 25 octombrie, în nocturna de la Târgu Jiu. Pandurii își inaugurează noul stadion, au pregătit în amănunt evenimentele legate de acest moment istoric pentru ei și partida cu trupa lui Falub nu putea fi mutată sâmbătă sau duminică. Cum, clujenii vor juca și în Cupă (cu FCSB) la mijlocul săptămânii viitoare, partida cu UTA rămâne se joace miercuri, 6 noiembrie, cel mai probabil la lumina reflectoarelor de pe „Cluj Arena”.

Peste alte 7 zile, e intermediară în Liga 2-a și „roș-albii” o găzduiesc pe Gloria Buzău, așa că următoarea restanță se juca o săptămână mai târziu. Fostele campioane ale României, Rapid și UTA se vor „duela” pe 20 noiembrie, urmând ca FRF-ul și televiziunile să aleagă și ora primului fluier. 14 e ora oficială pentru confruntările lunii noiembrie, însă nu e exclus ca giuleștenii să fie de acord să dispute acest meci pe un stadion din zona Bucureștiului dotat cu nocturnă și cu un gazon mai bun decât cel din Regie.

Și ajungem și la data ultimei restanțe pentru UTA. Conform regulamentului, partida cu Chiajna ar fi trebuit să aibă loc înainte de ultima rundă a turului care e 23 noiembrie, însă – pur și simplu – acest lucru e imposibil. Prin urmare, e neapărat nevoie de o decizie a Comitetului Executiv al FRF pentru ca UTA – Chiajna să fie programat pe 27 noiembrie.

Atfel, să mai spunem că elevii lui Laszlo Balint se întorc de astăzi la treabă, după ce au beneficiat de o zi liberă ca urmare a succesului din derby-ul Vestului. „Roș-albii” pregătesc deplasarea de la Reșița, din cadrul rundei a 14-a, ce va avea loc duminică, de la ora 12,30. Meciul va fi televizat de Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.

20 comentarii

  1. La Resita trebuie neaparat sa castigam duminica ca sa descurajam mafiotii,meci in Valea Domanului unde reapare juniorul Rus ce a primit 1 etapa de suspendare.Program dur are UTA,dar ne trebuie victorii caci Miovenii au + 9 la adevar, iar gazarii +6,ei fiind cei mai periculosi alaturi de Rapid ce are +2…..Hai UTA si 3 puncte obligatorii cu a lui Doana !

    0
    0
      1. Stefane vezi ca eu sunt..Le are cu……….si ma stiu cu multi prieteni din fotbal si am stiri calde,dar nu-mi pot dezvalui sursele ce trebuie sa le protejez,mai ales cu fluierasi…….Eu nu scriu anapoda ca altii si itreba pe majoritatea fostilor jucatori utisti despre mine…!Hai UTA !

        0
        0
      2. Rusu a primit rosu pentru fault in calitate de ultim aparator. In acest caz se pedepseste cu doar o etapa de suspendare.

        0
        0
      1. Cred ca mai greu ii va fi clujului uta are toate atu urile sa castige u cluj e cea care tremura si cred ca uta se va impune!

        0
        0
    1. Albautistule,Le are cu,Stoker….de data aceasta ma vad nevoit sa-ti dau Like….La pretentii de promovare,exista si dedesubturi….Resita este blat total….incepand de la grupe de juniori si organizari de turnee finale….Se va sparge buba la ei,curand, pentru ca am citit ca s-au sesizat anumite foruri,dupa acele 7 boabe luate ciudat,acasa…..adica inimaginabil….
      Iata ca si „Blato Getica”,fara penalul Chivorchian,arunca prosopul(ar trebui sa fie obligati sa platesaca cheltuielile de deplasare si cazare,altfel sa fie executati silit)….La Rapid se spala rufele murdare prin presa,care si cati jucatori au adus si cine a garantat pentru ei,Anghelescu,isi spala banii prin Off shore,prin Cipru,Pancu total depasit de situatie,parasit de sprijin politic si puscariasul Florin Manea…..care acestia trei,isi arunca pisica moarta de la unul la altul…Tabel care,cine, ce jucatori au adus si votat…..JENIBIL….Tipic miticianisme….
      Dupa atatia ani de sperante desarte,sunt atat de linistit in privinta UTA-ei acum……

      0
      0
  2. De la arbitru care a considerat că i-a dat roșu din cauză că a fost ultim apărător și nu de duritatea faultului. Sunt si acolo niste clasificări, ei le știu. Așa că Rus poate să joace.

    0
    0
  3. Sincer?Ma bucura clasamentul actual,dar am si emotii,la ce va urma…UTA noastra va juca din 3 in 3 zile…Nu este tocmai usor…Nu cred ca avem lot dublu,dar merg clar pe mana lui Balint,ca stie ce face…Resita nu este sperietoare…..3 puncte in Doman si mai vedem…
    Echipa care se bate la pariuri…..7 goluri primite?Pe bune?Din aceasta cauza juniorii UTA si Atletico,nu mai onoreaza turnee organizate de catre Resiteni….Acolo este hotie pe fata…

    0
    0
  4. Pe 20 noiembrie este si ziua mea de nastere , sper sa fie cu noroc pt. UTA.si sa ia cel putin un punct de la rapidisti !!!

    0
    0
  5. UTA e obligata sa castige la Resita unde printre prieteni am pe fosta aripa Florea ++++mai putin Lolea…!Nu trebuie sa uitam pe Viitorul Pandurii Tg Jiu ce i-a batut cu 7-1 in Valea Domanului,resiteni care au promovat nesperat in B in dauna Lipovei lui Radu Pop……!!!!!!!Numai cu un asemenea conducator poti rata o promovare la 100 ani dupa ce ai avut o caruta de puncte in fata resitenilor si apoi nu ai mai castigat puncte…..!!!!!!Hai UTA si succes duminica !

    0
    0
  6. O sa fie un meci foarte greu la Resita.o fi pierdut resitenii cu 1-7 in fata Viitorului Tg. Jiu dar niciodata un meci nu va semana identic , ca deobicei resitenii se vor mobiliza cu UTA. si vor juca la disperare pt. a acumula puncte in clasament, asa ca pe UTA. noastra o va astepta un meci foarte , foarte greu !!! Eu totusi sper ca, baietii sa se mobilizeze la maxim pt. a scoate cel putin un punct pt. a nu pierde primele locuri si asa foarte aglomerat si foarte disputat pt. promovare !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Uta are puterea sa isi faca orice meci usor nu depinde de cei de la resita daca uta joaca ce trebuie resita nu are puterea sa faca nimic cred ca uta va castiga la 2 goluri diferenta!

      0
      0
  7. Asta imi doresc si eu MIKE , ca UTA. sa joace ce trebuie si nimic nu poate sa ii opreasca pt. a castiga la Resita ramane de vazut, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button