Fotbal feminin

Becicherecu Mic pornește cu prima șansă în derby-ul Vestului la fotbal feminin, „leoaicele” contează pe revenirea lui Sârbovan!





Vicecampioană a României și finalistă a Cupei României în sezonul 2018-2019, Fortuna Becicherecu Mic are pretenții mari, justificate, și de actuala stagiune fotbalului românesc feminin. De altfel, elevele lui de Florin Pădurean ocupă deja poziția secundă în clasamentul primei ligi în spatele marii favorite la event, Olimpia Cluj și nu concepe să facă pași greșiți mai ales în compania fetelor de la AC Piroș Security Arad. Vorbim despre un derby al Vestului la fotbalul feminin care se va disputa duminică, de la ora 11, pe terenul din Becicherecu Mic, acolo unde-și desfășoară partida și divizionara terță masculină, ce are parte de vizita liderului FC U Craiova în acest weekend.

Timișencele și-au spionat adversarele  acum două runde, în acel dezastruos 0-8 cu Universitatea Galați. De atunci, însă, „leoaicele” și-au revenit cu trei puncte prețioase contra celor de la Heniu Prundu Bârgăului și au ceva moral înainte de vizita în județul vecin. „Chiar dacă nu ne place să recunoaștem, e clar că plecăm cu șansa a doua duminică, în fața singurei echipe ce a învins campioana din Cluj. Din câte știu eu, există pretenții de un trofeu în acest an la Becicherecu Mic, însă vom încerca să ne apărăm șansele, atât cât sunt ele în acest moment în care încă ne formăm echipa. Din păcate, avem o absență importantă în experimentata Floare Liheț, care s-ar putea să nu mai poată juca în acest tur, însă ne bazăm pe revenirea Larisei Sârbovan. Ea, Șuveț și Bondre își întâlnesc fosta echipă și ambiția pentru un rezultat bun e mare”, a spus Liviu Ilea, directorul sportiv al AC Piroș Security.

După șase runde în Liga 1 feminină la fotbal, clasamentul arată astfel:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button