Fotbal judetean

Tragedie în fotbalul arădean: Președintele Victoriei Felnac a fost găsit mort în râul Mureș





Un apel telefonic ne-a bulversat ziua. Dan Ristin, cel care de ani de zile se ocupă de echipa de fotbal din Felnac, Victoria, a fost găsit mort în Mureș.

Personaj foarte popular, foarte dedicat în tot ceea ce făcea, soț, tată și un om foarte sociabil, Dan Ristin a fost găsit fără suflare sub podul care leagă localitățile Pecica și Sânpetru German. Podul are o înălțime de 15 metri.

Apoi am aflat apoi că Dan nu a mai fost de găsit de ieri de la ora 14 când a plecat de acasă să își spele mașina. Familia, apropiații, l-au căutat disperați, chiar și cei de la club care pregăteau meciul de astăzi. Dan nu a fost de găsit…

A fost găsit astăzi… Fără suflare… La locul unde a fost găsit este în acest moment, soția sa, dar și primarul Ioan Malița și soția lui, poate cel mai apropiat om de Dan Ristin, și alții care l-au cunoscut, plâng. Atât le-a mai rămas, să plângă… Dan avea 48 de ani.

Dar le-a mai rămas ceva, să găsească adevărul, pentru că pentru toți cei care l-au cunoscut, această moarte este cel puțin suspectă. S-a aruncat sau a fost aruncat de pe acel pod?

Bineînțeles, meciul dintre Felnac și Pâncota, ce trebuia sa înceapă la ora 15, a fost amânat.

 









13 comentarii

  1. Incredibil! D zeu sa l ierte! Condoleante familiei! Din pacate mor oameni valorosi care au facut si vor sa faca lucruri frumoase in fotbal si nu numai! Condoleante! Fam . Piros si echipa de fotbal Puros security Lioness!

    0
    0
  2. Clubul Soimii Lipova este alaturi de familia Ristin si de clubul Vi-Fe. Transmitem sincere condoleante . Dumnezeu sa-l.ierte .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button