Liga Elitelor

Viitorul a debutat cu o victorie în noua ediție a Ligii Elitelor U15, Atletico s-a mulțumit cu un punct

O nouă ediție a Ligii Elitelor Under 15 a plecat la drum astăzi. Cele trei echipe arădene, Viitorul, Atletico și CS Ineu sunt angrenate în seria a 12-a, alături de formațiile timișorene, Electrica și Juventus, care au și vizitat județul nostru nostru în prima rundă.

Diferență făcută după pauză: Viitorul Arad – ACS Electrica Timișoara 4-1 

Campioana Aradului la juniori C a debutat cu dreptul, însă lucrurile au devenit simple doar în repriza secundă pe arena „Otto Greffner” din Șiria. Doar Rosza a înscris pentru arădeni până la pauză, când scorul a fost egal: 1-1, după care Bickling, Pocioian și Bulboacă au adus trei puncte meritate în contul Viitorului. „Terminând pe primul loc campionatul județean, avem datoria să facem o figură frumoasă și în Liga Elitelor. Am început bine, băieții s-au implicat și merită felicitați”, a spus Dinu Maghici, antrenorul „alb-roșiilor”.

Viitorul: Ticiu – Gombos, A. Pop, Balazs, Nica – Pocioian, Bickling, Bulboacă, Szoke – P. Codrea, Rozsa. Au mai jucat: Joldea, Budaca, Iluna

Echitabil: Atletico Arad – Juventus Timișoara 2-2

Pe arena „FZ”, elevii lui Feri Tisza și Bogdan Oneț au început bine confruntarea cu Juventus, luând avans pe tabelă după un autogol al adversarului. Spre finalul reprizei, oaspeții au trecut în avantaj, în decurs de 3 trei minute, iar „galben-negrii” erau nevoiți să o ia de la capăt. Rareș Pop a egalat cu o execuție frumoasă, pentru ca în ultima parte a  meciului ambele formații să treacă pe lângă golul victoriei. La gazde, a intrat pe final și Răzvan Ristin, care două ore mai târziu avea să afle că tatăl său nu mai este.

„La 1-0 am ratat două ocazii imense, după care ne-am lăsat suprinși și am intrat în dezavanaj la cabine. Am început bine partea doua, am marcat, dar apoi am și fost salvați de portarul nostru. Am mai avut și noi ceva situații pe final, scorul putea fi oricare, însă egalul e echitabil”, a spus Bogdan Oneț.

Atletico: Manoilă – Bokse, Iurasciuc, Anișorac, Popa, Pop, Rucăreanu, Ronai, Pașcalău, Miron, Covaci. Au mai jucat: Ristin, Cohuț, Caia, Ciobanu, Mitu

Atletico are deplasare la Ineu weekendul următor, iar Viitorul la Timișoara, contra celor de la Juventus.

Comentarii Facebook

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close