UTA Arad

Badea, despre UTA: „Pare o echipă antrenată de Dan Petrescu, felicitări pentru Balint! Un punct câștigat, dar și…două pierdute”Campionii FC Argeș a pierdut ocazia să se apropie de zona promovabilă în urma partidei de pe teren propriu cu UTA, dar prestația avută în compania arădenilor le dă dreptul să spere la o clasare superioară pe viitor. Blejdea, în două rânduri și mai ales Nini Popescu au ratat ocazii importante pentru piteșteni, pe când „roș-albii” au avut în jurul minutului 30 cele mai bune oportunități, prin Moise, Oroian și Melinte.

La final, Ionuț Badea a vorbit la superlativ la adresa omologului său de pe banca arădeană. „Au fost două echipe bine organizate care n-au lăsat foarte multe spații una pentru cealaltă. Țin să-l felicit pe Gyuszi pentru că este un antrenor care lucrează și aplicat, nu doar analitic. Suntem mulți care înțelegem fotbalul, dar suntem puțini care fac în așa fel încât echipele lor să și joace la ritm intens, mare și asta se face prin antrenament, dar și cu mult studiu. Îl felicit pentru asta, pentru că, se vede, a creat o echipă greu de bătut. Percepția mea despre UTA se raportează la cum erau sau cum sunt echipele lui Dan Petrescu. Adică, o echipă greu de bătut, cu calitate individuală și iar la nivel de forță explozivă peste medie. Deci încă odată felicitări lui Balint”, a punctat tehnicianul „alb-violeților”.

Vorbind mai aplicat despre meci, fostul secund al naționalei României a punctat următoarele: „Pentru noi era extrem de important dacă am fi reușit să marcăm, cel puțin în repriza a doua când am avut acele situații destul de bune. Cu puțină atenție, oricare dintre cele două echipe ar fi putut marca, iar cealaltă nu ar mai fi avut puterea să revină. Până la urmă, rămânem un punct pe care putem spune că l-am câștigat, dar, la fel de bine, putem afirma că am pierdut două. A fost o strategie bine gândită, mai ales în condițiile în care se joacă din trei în trei zile și era important să păstrăm acest bloc compact agresiv, foarte strâns, cu spații reduse. În mare parte, am reușit acest lucru în prima repriză, iar în repriza a doua le-am și spus băieților că avem posibilitatea să câștigăm după minutul 70. Până atunci, știam că nici o echipă nu va ceda, lucru care – de altfel – s-a și întâmplat. A fost un meci important al Ligii a 2-a, între două echipe cu tradiție, dar, în același timp, pot să spune despre campionat că este unul foarte echilibrat”.

Campionii FC Argeș a strâns 22 de puncte din cele 15 meciuri jucate în prezenta ediție de campionat și ocupă locul 7 în clasamentul Ligii a 2-a.

FOTO: Fotbal Club Arges Pitesti (Facebook)Un comentariu

  1. Si Badea si Balint sunt antrenori din noul val, educati,elevati,cititi si cu discurs articulat.Sper sa aibe succes in carierele lor.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button