Liga Elitelor

Academia UTA a obținut succese pe linie în Liga Elitelor, Viitorul U15 a câștigat clar derby-ul județean cu Ineul

A fost weekend plin pentru echipele arădene angrenate în Liga Elitelor. Academia UTA a ținut capul de afiș cu trei succese din tot atâtea meciuri, în timp ce Viitorul râde cu un ochi și plânge cu celălalt. Atletico a avut etapă liberă la Under 15.

Liga Elitelor U19: Academia UTA – Academia de Fotbal Gică Popescu 7-0

Băieții antrenați de Sandu Gaica și Adrian Ungur au învins Academia de Fotbal Gică Popescu cu un zdrobitor 7-0. La pauză scorul era deja 3-0, grație golurilor marcate de Simon (2) și Mitrov. În repriza secundă au mai înscris Dardai, Mohaci, Gavrilă și Răzban, iar „roș-albii” continuă să conducă seria, la 3 puncte în fața celor de la CFR Cluj. „A fost un joc bun, victoria este categorică. Nu sunt prea multe de spus după un 7-0. Suntem doar îngrijorați de faptul că avem mulți accidentați, sperăm să recuperăm din ei până duminică, înainte de deplasarea de la Sibiu”, a declarat Sandu Gaica, la finalul meciului.

UTA a început meciul cu Opric – Halos, Dardai, Pascu, Mohaci, Gavrilă, Vulturar, Rădulescu, Sfîrlea, Mitrov, Simon. Au mai jucat: Salka, Răzban, Maier.

Liga Elitelor U17: Academia UTA – Academia de Fotbal Gică Popescu 2-1

În cel de-al doilea meci al zilei din Liga Elitelor, „roș-albii” de la Under 17 s-au impus la limită în fața celor de la Academia de Fotbal Gică Popescu. Gazdele aveau 2-0 după 20 de minute de joc, prin reușitele lui Borcea și Rotea, după care s-au mulțumit să controleze tactic partida. Oltenii au înscris de abia în prelungiri pentru scorul final de 2-1.  Eu zic că presiunea și-a pus amprenta pe jocul nostru. Suntem cinci echipe în două puncte și orice pas greșit făcut acuma va cântări foarte mult. Am început bine, am făcut 2-0 repede, am mai avut ocazii și nu am dat gol, după care… A venit a doua repriză în care am jucat foarte slab, nu știu dacă am ajuns la poartă, nu am mai ținut de minge, probabil ne-am văzut prea repede cu sacii în căruță și era să ne coste pe final. Am luat gol la ultima fază, important e că am luat trei puncte și lupta pentru un loc în primele patru locuri ale seriei continuă”, a fost reacția lui Dinu Donca după disputa cu oltenii.

Dinu Donca, Radu Mărginean și Alexandru Țamboi au aliniat următorul unspezece: Roșca – Tambor, Măgulean, Pătlăgică, Putnic, Ursoi, Mercioiu, Andrieș, Borcea, Rotea, Maxim. Au mai jucat: Țurcanu, Dănilă, Bortiș, Goldiș.

Liga Elitelor U16: Academia UTA  – Gaz Metan Mediaș 9-0

Sâmbătă, echipa Under 16 a Academiei UTA a trecut la scor de polo, 9-0, de cei de la Gaz Metan Mediaș. David Ciubăncan a fost golgheterul partidei cu patru reușite, pe lista marcatorilor mai trecându-și numele: Ungureanu, Mihai, Ekmekci, Sarkozi și Șerengău

Echipa antrenată de trio-ul Donca-Bogoșel-Țamboi a început meciul cu: Blaga – Opriș, Pele, Codrea, Cohuț, Babiciu, Sarkozi, Șerengău, Ungureanu, Mihai, Ekmekci. Au mai jucat: Brândă, Nagy, Popescu, Mare, Ciubăncan.

Liga Elitelor U15: Viitorul Arad – CS Ineu  6-1

Dacă la Under 16, Viitorul nu i-a putut ține piept viceliderului ASU Poli, scor 0-3, chiar la Șiria, grupa mai mică cu un an, pregătită de Dinu și Casian Maghici, a dispus clar de CS Ineu. A fost 6-1 pe arena „Otto Greffner”, după reușitele semnate: Rozsa 2, Bickling, Pocian, Balazs și Goia, respectiv Al. Covaciu.

„Am făcut un meci bun, am realizat destule faze frumoase de fotbal, cu numeroase ocazii la poarta adverse. Dominarea a fost totală, nu cred că s-a pus vreun moment problema câștigătoarei”, a menționat Dinu Maghici. „Am greșit prea mult la acest meci pentru a emite pretenții la un rezultat pozitiv. De exemplu, la 2-0, Alex Covaciu a scăpat singur cu portarul, l-a driblat și a fost agățat, dar a continuat faza și a ieșit cu mingea în aut de poartă. În loc să fie cartonaș roșu și penalty nu am scos nimic din acea fază, când scorul era încă rezonabil. Am continuat să facem greșeli individuale și în apărare și cam asta a fost”, a replicat și Flavius Brîndușe, cel care conduce echipa zărăndană alături de Lucian Ardelean.

Comentarii Facebook

3
0

Un comentariu

  1. bravo lor, dar de scoru din cupa romaniei jucat acasa. miercuri cu Ripensia Timisoara pierdut de trupa lui Gaica cu 2-0 , de ce nu zice nimic domnul Gaica ?

    7

    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close