UTA Arad

Golul cu numărul 9 a venit la momentul oportun pentru Buhăcianu: „Faze exersate pe degajările portarilor, încercăm să rămânem pe primul loc”





După șase partide de „secetă”, Valentin Buhăcianu a înscris din nou pentru UTA. Atacantul adus de la Aerostar a găsit plasa porții buzioene cu lob superb, peste portarul Balauru ieșit la 22 de metri lateral stânga. Ceaușel a urmărit și el mingea trimisă de golgheterul ediției trecute a ligii secunde, dar nu a putut evita golul ce a descătușat echipa arădeană în disputa cu elevii lui Ilie Stan.

După ce și-a manifestat bucuria în fața galeriei utiste, vârful de 26 de ani a ajuns și în zona băncii tehnice, unde a fost îmbrățișat părintește de Laszlo Balint. „Nu contează neapărat cine marchează, nu ne-am fi supărat nici dacă am fi învins în minutul 90 printr-un autogol. Suntem fericiți că am câștigat și am trecut pe primul loc, încercăm să rămânem acolo. Mă așteptam la acea degajare a lui Mirel, m-am bazat pe viteza mea, de obicei încercăm să plecăm pe contraatac așa. Nu a fost întâmplător acel gol, exersăm la antrenamente astfel de faze”, ne-a mărturisit Buhăcianu după disputa de azi.

Cu reușita de 3-0 cu Buzăul, Ciprian Rus a e din nou singur pe venit singurul golgheter al Ligii a II-a, cu 11 reușite, una în plus față de Vali Alexandru și Albert Voinea. În schimb, Buhăcianu a înscris tot astăzi golul cu numărul 9. „Nu există o concurență între mine și Cipri, nu contează cine înscrie. Sper să fim amândoi acolo sus la final, dar cel mai important e să ne câștigăm meciurile”, a mai comentat atacantul „roș-albilor”.

Pentru utiști continuă programul aglomerat, cu meciuri din 3 în 3 zile până la finalul lunii noiembrie. „Mister încearcă să ne menajeze cât de cât de la meci la meci, din păcate ne accidentăm, suntem puțini, sperăm să fim în regulă până la final.  Avem un program greu, dar sperăm să ieșim cu bine. Mergem la București după 6 puncte, vrem să să câștigăm atât cu Metaloglobus, cât și cu Rapid”, a mai punctat Buhăcianu.

Laszlo Balint a ținut să remarce și el aportul fotbalistului său, criticat, uneori, pentru ratările sale. „M-a înnebunit toată lumea cu Vali, că ar fi ieșit din formă și eu am susținut mereu și susțin că e un jucător important pentru această echipă. Am avut și am mare încredere în el, am presimțit un astfel de scenariu, că va intra și va marca în repriza a doua. Aveam nevoie de aportul lui ofensiv, de reușita sa, a revitalizat evident atacul echipei noastre. Dar, aș vrea să mai remarc și intrările pe teren ale lui Oroian și Vulturar, ambii au venit cu un plus”, a subliniat tehnicianul arădenilor.

6 comentarii

    1. Sa devină și Miculescu la fel ca Oroian,dacă tot avem atâtea pretenții de la juniori.Cu primul cred că e un blocaj psihic, poate își revine la București unde nici 4puncte nu sunt rele dar sa batem Rapidul!!!
      Respect pentru grupul format de Balint, jucători de mare caracter care formează o adevărată familie, unită și dispusă la sacrificiu pentru a-și mulțumi suporterii,sa fiți sănătoși și va mulțumim pentru bucuriile oferite.

      0
      0
  1. Urmatoarele doua meciuri in deplasare la Bucuresti sunt foarte dificile mai ales cu Rapidul din ferentari ,o echipa foarta bataioasa si se pare in revenire de forma dupa acest 4-1 fara drept de apel dat Mioveniului !!! Sper ca baietii sa se recupereze fizic cat mai repede si sa ne aduca iarasi fericirea victoriilor !!! Si un meci egal este bun cu Rapidul,baietii trebuie sa fie foarte atenti pt. ca rapidistii au cativa jucatori foarte iuti in atac si pe vulpoiul de Hlistei !!! Nici Metaloglobus nu trebuie subestimata sub bagheta fratilor Herea. Sper ca baietii o vor scoate la capat si vor reusi sa scoata rezultatele cele mai bune si de la iarna ,vor reveni si accidentatii si cu una doua plombe UTA. va reveni in retur si mai puternica !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. De mult nu am mai avut ocazia asa că strig tare….Faceti loc,Faceti loc…!!!UTA e pe primul loc!!!!♡♡♡

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button