UTA Arad

Balint, despre poziția în teren a lui Miculescu: „Am încercat să adaptez calitățile lui la cerințele echipei pentru acest moment”





Cel puțin în ultima lună, Laszlo Balint a optat mai ales pentru A. Rus, Isac, Hrezdac și Oroian la capitolul juniori, David Miculescu rămânând mai mereu pe bancă. A primit o șansă la Reșița, dar a trebuit să părăsească terenul în prima parte, acuzând o stare de rău.

Ieri, internaționalul U19 s-a întosrs din nou printre titulari. A început partida în banda dreaptă, dar apoi a fost trecut în centru, în spatele „vârfului”. În minutul 63 a luat din nou loc pe bancă, pe teren apărând Oroian. La final, provocat de presă, Laszlo Balint a vorbit deschis despre tânărul său elev și poziția acestuia în teren. „Locul lui David Miculescu nu este neapărat în spatele vârfului, trebuie lămurită foarte clar această discuție. Din punctul meu de vedere, Miculescu a dat randament foarte bun și și-a creat multe ocazii de gol în momentul în care a intrat din zona laterală pe piciorul lui bun, stângul și s-a pus în situație de finalizare sau a putut să se lege prin combinații de atacanți în zona centrală. Îmi amintesc că, în perioada de pregătire, cu mici excepții, David Miculescu a jucat pe poziția de mijlocaș central ofensiv și de cele mai multe ori făcea demarcare în zona laterală, căuta tot timpul spațiul pentru a-și valorifica piciorul de bază. Așadar, am încercat să adaptez calitățile lui David Miculescu la cerințele echipei pentru acest moment. David Miculescu a avut un joc destul de bun și  astăzi, și-a dorit foarte mult să înscrie, dar cel mai important este că a câștigat echipa”, a punctat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

La ritmul în care joacă UTA până la pauza de iarnă și problemele medicale din lot, probabil, Miculescu va mai avea șansele sale să-și demonstreze utilitatea pentru noul lider al campionatului ligii secunde la fotbal.

11 comentarii

  1. Nu cu mult timp in urma ,evoluțiile lui David erau însoțite de semne gramaticale de extaz Acum ele sunt mai degrabă a mirare- întrebare .Cu el trebuie reluat un istoric recent al evoluțiilor . Cum și cînd a început o relaxare ,ce regim de lucru avea pe la lot ,și nu în ultimul timp starea lui reală de sănătate . Balint poate însărcina un om din staf special pentru el. El dorește să revină la forma care l-a consacrat. Nu se poate abandona un talent și are înțelegerea antrenorului și coechipierilor. Nu cu mult timp in urma se dorea chiar o schema de joc cu el in rol principal Hai David ,te așteptăm să ne bucuri iar cu jocul tau in slujba echipei !!!

    0
    0
    1. Ce să facă în liga 3, să scadă și m-ai mult,își va reveni, grupul și antrenorul îl poate ajuta m-ai trebuie și el sa treacă peste această formă m-ai slabă doar nu e Messi sau Ronaldo sa aibă o formă constantă timp de 10ani.

      0
      0
  2. Are 1,90m si ii e frica sa sara la cap, asa ceva…ii speriat, nici osul la bataie nu baga, ce sa mai zic de lupte corp-la-corp. Sper sa gasim ceva mai bun decat el. Sincer mi-a placut Vulturar si Oroian.

    0
    0
    1. Tu ești mai prost ca Moș Crăciun
      Toate mingile la cap sunt pe el
      E singurul la care am văzut ca face alunecări când joaca Hrezdac și el și spui ca nu pune osul
      Normal ca nu aleargă ca unul de 1,60
      Te-ai trezit și tu din somn
      Singurele ocazii prima repriza au fost pasa lui la Bustea singur cu poarta goală și lovitura liberă obținută pe 18 metri
      Este singurul care scoate om din joc prin dribling,el și Tomozei
      Sau poate sti tu pe alții care driblează fără sa o dea înainte și sa fuga după ea
      Nu va puteți abține dacă nu aveți nici o treaba cu fotbalul!!!

      0
      0
  3. Oricum ,fata de campionatele trecute este un mare plus si din punct de vedere al antrenorului,in special cat si din punct de vedere al lotului de jucatori,facut tot de Balint.In retur trebuie rezolvate niste posturi in asa fel ca in Liga a 2-a sa ai echipa de Liga 1Adica daca promovezi sa nu ai soarta Calarasului,Hermanstadt,Academica,etc.Sa fii macar ca Sepsi

    0
    0
  4. Anul trecut tot jocul era pe el și era om important in echipa,juca foarte bine ca altfel vorbeam de promovarea in liga 2 . De ce sa dam cu pietre într-un jucător de perspectiva. Asa suporteri am ajuns sa ne criticam jucătorii care sunt pe primul loc. Și nu e singurul criticat.pacat

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button